2777
2789
عنوان

غذا دیشب برای مهمونام عکس😀😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2584 بازدید | 158 پست
عزیزم دوتا دیس بود😂کلی مرغ روش هست حدود ۴۰تا اینا بود

آهان 😁

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بوس بهتامیدوارم یه روز که بزرگ تر شدم مثه تو بشم😂❤️

قربونت برم❤️منم اوایل یه تزیین بلد نبودم 

عادیه😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم😂❤️❤️

چقدر قشنگ درست کردی ب منم یاد میدی 

پشت همه این عکسها یه زن خوش سلیقه و پر تلاش بوده ک کلی قبل و بعدش تمیز کاری کرده

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....

غذای شیرازی هست عزیزم 

برنج رو با شهد که میشه شکر و کمی کمی گلاب و زعفران مخلوط میکنی میذاری دم بکشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
فقط نمیدونم شکرپلو چیهمن کلا غذای شیرین خوشم نمیاد و ذائقم ترش پسنده

شکر پلو غذای شیرازی هست 

کنارش قیمه که میخوری طعمش خنثی میشه 

چه جوری هم پرستاری هم این قد کد بانو؟🫠

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
عالییییییه لحظه فکرکردم نتیه،دیدم نه،خودم بدسلیقم🤭

عزیزممم😂😂❤️

عزیزم❤️اسونه مینویسم برات درست کن❤️

مرسی مهربونمممم😍😍😍🥺😚🧡

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

حالا شش هفتم اصلا چیزی نداره که بخواد کبود شه ولی خیلی دلم خواست🥲😂

خدا حفظ کنه نی نی تو😍 اینو گفتی یاد حرف مامان بزرگم افتادم که وقتی خواهرم دنیا امد کونش یکم کبود بود 😂😅 به مامانم گفت دخترم بمیرم الهی حتما تو بارداری دلت چیزی خواسته و نخوردی😃

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

چقدر قشنگ درست کردی ب منم یاد میدی پشت همه این عکسها یه زن خوش سلیقه و پر تلاش بوده ک کلی قبل و بعد ...

اره عزیزم 

دستور دوتاش رو مینویسم❤️

دروغ نگم سالاد و تمیز کاری خونه و اماده کردن میز پذیرایی با همسرم بوده😅😂چون صبحش من سرکار بودم وقتم کم بود

به به چه رنگ و لعابی😍ولی خدایی شکر پلو سمه😁😁

وایییس نگوووو😂😂ما تو شبراز هر عروسی که شکرپلو میدن رو میگیم وای چه خفن و لاکچری😂