2777
2789
عنوان

شما ماهی چه قدر خرج خرید خورد و خوراک میکنین عذاب وجدان گرفتم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 105 پست

من هفته ای خرید میکنم ۸۰۰ تومن از بازار محلی که مستقیم از تولید کننده میخرم از بازار بخرم ۲ برابره قیمت ها 

نارنگی و موز.خرما.حبوبات.سبزیجات.سعی میکنم تا ۷ روز مصرف کنم.برنج هم ماهی ۵ کیلو.و مرغ ۲ دونه.

چاره چیه.ما با ۷ تومن زندگی میکنیم.خوراک و همه چی.

چرا من اصلا نمی دونم چقدر میشه هزینمون تو چه مدت؟  بنا به لزوم می خریم دیگه.  دیدیم یه ماهی زودتر داره ته میکشه صبرمی کنیم ماه بعد.  

خانم ها و آقایون مذهبی غیر مذهبی یه حرفی باهاتون دارم : وقتی به طبیعت می ریم زباله نریزیم . حالا بعضیا مثلا می خوان بهتر بشه کل زباله هاشون جمع می کنن تو نایلون یا پوشک بچه رو می ذارن تو کیسه نایلونی تو طبیعت رها می کنن . خوب تو دل طبیعت اجنه که نمیان اونا رو جمع کنن . چرا میندازی ؟ خوب همون کیسه رو بذار تو ماشینت تو شهر بنداز سطل آشغال . یعنی واقعا فهمیدن این موضوع اینقدر سخته که با اینکارمون گند می زنیم به طبیعت؟ نفر بعدی بیاد زباله های مارو ببینه مگس و حشرات دورشو ببینه؟ ما از زباله ای که خودمون تولید کردیم یا پوشکی که بچه ی خودمون پی پی کرده چندشمون میشه  نمی ذاریم تو ماشینمون. بعد گندیده ی اونا رو مردم ببینن خدارو خوش میاد ؟ چرا از ماشینتون زباله بیرون پرت می کنین؟ زباله ی خودتونو تو ماشین تحمل نمی کنین بعد زباله ی شما رو مردم تو جاده تحمل کنن؟ چرا اینقدر بی فرهنگی ؟ چرا اینقدر بی فکری . یه ذره به خودتون بیایید . آدم دو ساعت میره طبیعت حال و هوا عوض کنه فلان میشه به اعصابش برمی گرده . اگه یه درصد به اون دنیا و حق الناس اعتقاد دارین بفهمید اینا حق الناسه . اینا آزار آدماست .اگه هم اعتقاد ندارین به خاطر وجدان به خاطر فرهنگ چه می دونم به خاطر ایران اینکارو نکنین . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرم برای یک ماه می‌خره 15م ما 4 نفریم هممون هم بزرگ

ما همینکه خوراکی رو بگذرونیم کافیه  دیگه نمیتونیم لباس و عطر و عینک و اینچیزا بخرم فقط خوراکی شوهرمم همینطور

بچمم که ۱۴٠۴ بدنیا میاد اما برای اون کم و کثری نمی ذاریم

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

خیلی عالیه ما دونفریم شاید دوهفته ۱۰ میلیون شه

منم تعجب کردم ماهم دو نفریم مثل شما شاید بیشتر .چهار نفر ده تومن که عالیه 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

من یه نفرم ماهی ۵ تومن خرجم میشه

تازه ناهارامم سرکار یا دانشگاه میده پولی نمیدم براش

۳ نفر ۴۰ روز ۱۰ میلیون واااااقعا عالیه

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
ما همینکه خوراکی رو بگذرونیم کافیه دیگه نمیتونیم لباس و عطر و عینک و اینچیزا بخرم فقط خوراکی شوهرمم ...

خب ما کرایه خونه و.. نداریم پدرمم به مادرم 3 م میده ماهی برای خودش به من و خواهرم 1 البته شهریه دانشگاه من هست و البته من شاغلم 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

سبزیجات و میوه رو هفتگی از بازار محلی بخری خراب نمیشه.

من نمیخرم شوهرم میخره اره میوه رو هر دوسه روز یبار میخره من کلا یبار خریدم اونم با اسنپ رفت و برگشت یه کیلو خیار خریدم چون سالاد درست کرده بودن واسه خودم خیار نبود😂😂😂

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

خب ما کرایه خونه و.. نداریم پدرمم به مادرم 3 م میده ماهی برای خودش به من و خواهرم 1 البته شهریه دانش ...

خوبه خداروشکر

خدا به زندگیتون رونق و برکت بده گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

منم تعجب کردم ماهم دو نفریم مثل شما شاید بیشتر .چهار نفر ده تومن که عالیه

اره بابا تازه عذاب وجدانم گرفته اونم ۴۰ روز😂😂😂

فک کنم شهرستان باشن

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

هر چهل روز میره مایحتاج چهل روزو میخره ده تومن خیلیه؟بخوای ماهانه خساب کنی مثلن ۸تومن

دقیقا ، اصلا زیاد نیست

گوشت ، مرغ ، میوه ، وسیله صبحونه ، خوراکی ، برنج روغن رب همه اینا رو هم خیلی زیاد میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوبه خداروشکرخدا به زندگیتون رونق و برکت بده گلم

بوس همچنین 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂