2777
2789

به من اصلا نگفتن میبرن دکتر ، گفتن میریم خرید بعد خواهرش گفت من دکتر زنان وقت دارم یه چند دقیقه اونجا بریم بعد بریم خرید رفتیم داخل یه رشوه داد به منشی بدون نوبت رفتیم داخل منو معاینه کرد دکتر، گفتم من پریودم لااقل میگفتید هفته بعد میومدیم این کارا چیه دکتر گفت اشکالی نداره پریود هم باشی میشه معاینه کرد 😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به من اصلا نگفتن میبرن دکتر ، گفتن میریم خرید بعد خواهرش گفت من دکتر زنان وقت دارم یه چند دقیقه اونج ...

چرا رفتی😐بدون اطلاع بردن چه کار رشتیه آخه چرا هیچی نگفتی😑وااای من جات بودم همونجا همه چیزو کنسل میکردم برمیگشتم خونه مون

خب ناراحت نشدی؟چیزی بهشون نگفتی؟که پسرتون هم باید آزمایش بده؟؟؟

ناراحت که شدم خیلی هم زیاد ناراحت شدم ولی نگفتم پسرتون آزمایش بده چون اونا اصلا زیر بار نمی‌رفتن 

ناراحت که شدم خیلی هم زیاد ناراحت شدم ولی نگفتم پسرتون آزمایش بده چون اونا اصلا زیر بار نمی‌رفتن

بعد از اون باز پیش اومد همسرتون یا خانواده همسر شما رو تحقیر کنن؟

خانواده همسر،سنتی و مذهبی هستن؟

بعد از اون باز پیش اومد همسرتون یا خانواده همسر شما رو تحقیر کنن؟خانواده همسر،سنتی و مذهبی هستن؟

آره کلا کارشون تحقیر بود کلا یه داستان طولانی میشه اگه رفتارشونو بگم، 

البته من جدا شدم سالها قبل

چرا رفتی😐بدون اطلاع بردن چه کار رشتیه آخه چرا هیچی نگفتی😑وااای من جات بودم همونجا همه چیزو کنسل می ...

من ۳_۴ بار خواستم همه چیو بهم بزنم مادرم نذاشت، مادر سلطه گر نداشتی برای همین راحت میگی این حرفو

من ۳_۴ بار خواستم همه چیو بهم بزنم مادرم نذاشت، مادر سلطه گر نداشتی برای همین راحت میگی این حرفو

دیدم تو تایپیکها،و هم تو اطرافیانم کسایی که این کارو انجام دادن در ادامه زندگی هم همسر و خانواده همسر رفتار تحقیر آمیز داشتن و تهش از ازدواج راضی نبودن،گرچه بعضیاشون ادامه میدم زندگی رو