2777
2789

من اگه مادر بودم

تو ۱۴ سالگی بهش میگم که اشکالی نداره اگه نسبت به خودت حس خوبی نداری طبيعيه ولی اجازه اینو نداری که بذاری شخص دیگه باعث بشه حس بدی نسبت به خودت پیدا کنی
نیاز نیست خودتو با استاندارد زیبایی از نظر دیگران تطبيق بدى؛
تو هرجوریم که باشی زیبایی.

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/1998512

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اینقدر از دوران بلوغ بچه ام میترسم 

خودم توی بلوغ خیلی درونگرا بودم تو خونه مشکلی درست نمیکردم ولی حوصله ی هیچ کس رو هم نداشتم خیلی سرخود بودم ،تنهایی تصمیم میکرفتم ، بیرون زیاد میرفتم و الان که فکر میکنم اگه پسرم هم بخواد این کارا رو بکنه دق میکنم 

واسه همین از الان پیش مشاوره روانشناختی  کودک و نوجوان میریم و توی خیلی از جلسات اینطوری که مدرسه و دانشگاه میذاره شرکت میکنم  

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
عزیزم ۱۷ سالمه ها کوچولو هم نیستم اوندقر

عه یازده خوندم سنتو

ب هرحال همون حرفا😅

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
درکت میکنممم🥲حق داری واقعا فقط درستو بخون زودتر تموم شه بیای دانشگاه اوضاع بهتر میشه 💖ادامه بده 💖

نمیدونم واقعا خودمم حس میکنم حالم خیلی بهتر میشه برم دانشگاه ولی بین رشته های تجربی و وکالت موندم🥲

نمیدونم واقعا خودمم حس میکنم حالم خیلی بهتر میشه برم دانشگاه ولی بین رشته های تجربی و وکالت موندم🥲

عزیزم💖💖ببین واقعا تو چی استعداد داری و چیو خیلی خیلی دوست داریی 

از سرزبون داری و منطقو و هیجانو دوست داری برو وکالت 

اگه هم یه دارو سازی و جراحی و... دوست داری پزشکی

آره دقیقاا 

حداقل دیگه با اون بچه خودشیفته و مدیر و ناظم بد اخلاق سو وکله نمیزنی 

تازه احترامت هم میگیرن 

نه بابا مگه ۱۱ ساله نینی سایت داره🥲🤣

والا از بچه های الان هیچی بعید نی

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
عزیزم💖💖ببین واقعا تو چی استعداد داری و چیو خیلی خیلی دوست داریی از سرزبون داری و منطقو و هیجانو دو ...

عزیزم من خیلی پر هیجانم و خیلی کنجکاو و عاشق چیزای کارگاهی و خیلی زبون دارم 😂

و پزشکی هم دوست دارم ولی حصله ندارم بشینم کلی درس بخونم میدونم‌ اگر بخوام میتونم‌ شده ۳ سال بشینم درس بخونم تا بیارم

عزیزم من خیلی پر هیجانم و خیلی کنجکاو و عاشق چیزای کارگاهی و خیلی زبون دارم 😂و پزشکی هم دوست دارم و ...

پس خانم وکیل آینده ای 😅😅

موفق باشی 

آره رشته منم تجربی بود کنکورو که دادم 

فهمیدم به درد این کارا نمیخورم .....😅😅ولی خوشبختانه رفتم تست دادم تو دانشگاه هوایی قبولم کردن الان رفتم دانشگاه پرواز..