2777
2789

دوران بلوغشه

یکم سرکشو بی ادب میشن

ولی درعینه اینکه دوستانه باید باهاشون رفتار بشه یکم باید زور هم بالای سرشون باشه وگرنه اشتباه زیاد میکنن

پسرم کلاس ششمه و اوایل بدخلقیشه

دورش بگردم گاهی انقد لجباز میشه ک دوس دارم دسته دسته موهامو بکنم

ولی بعدش خودش پشیمون میشه و میاد برای عذرخاهی ولی دوسه ساله دیگه فکر نکنم ب این نرمی باشه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۱۱ هستم الان خیلی عصبیم واقعا نمیدونم چیکار کنم

تو رو‌خدا فکر خودت باش خدای نکرده مادرتون از ناراحتی اتفاقی میفته براش خودت ببچاره میشی 

دختر من منو رسما میخواد سکته کنن

من ۱۱ هستم الان خیلی عصبیم واقعا نمیدونم چیکار کنم

فقط احترام مامانو باباتو نگهدار و تصمیمای الکی نگیر

ب حرفاشون گوش بده ضرر نمیکنی 

الان خیلی کوچولویی و احتیاج داری با مشورت کاراتو پیش ببری

هر اتفاقی هم میوفته با مامانت صحبت کن

یه ورزش هم انتخاب کن برای سلامت ذهنت خیلی خوبه عزیزم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
چند سالتونهمادرتون چطور رفتار نکرد

من الان میرم تو ۱۷ سال

مامانم شکست خورد تو زندگیش پدرم فوت شدند

و همیشه هر چیز میشه میزنه تو سر من واقعا روانی شدم از دستش دلم میخواد فقط برم که برم 

میخواید بیایید تاپیک قبلم لاقل درس عبرتی بشه چون من آلام وضعیتم خیلی خرابه

تو سن بلوعه بی حوصله و عصبی میشن با۶اش کناربیا اما تاجایی که حرمت شما حفط بشه.داد زد شما دادنزن اما ...

رفتارش خیلی بده

سر هیچ دعوا راه انداخت مدادشو پیدا نمیکنه سر ما داد میزنه

تو رو‌خدا فکر خودت باش خدای نکرده مادرتون از ناراحتی اتفاقی میفته براش خودت ببچاره میشی دختر من منو ...

عزیزم بخدا ۱۷ سالمه ولی اعصابم شبیه آدم ۸۰ سالش 

نمیدونم بخدا چیکار کنم شما راهنمایی کن

رهکاری بلدید

بله 

خواهش میکنم ازتون خیلی دوستانه برین پیشش و مشکلشو ازش بپرسین صد در صد یه چیزی شده که بهتون نگفته 

شایدم مشکل از دوستاشه چون معمولا تو اون سن بچه ها خیلی بی ادب میشن  تو مدرسه و اینا و تو خونه هم تاثیر میزاره 

دوستاشو بشناسین خیلی مهم من تو اون دوران بودم یه رفیق بی ادب داشتم که هم فحش میداد هم با پسرا می‌گشت و همش دنبال توجه اونا بود با معلم و ناظم و بچه ها درگیر میشد ..... من زود به خودم اومدم ولی متاسفانه بی ادبیش تا چند سال تو ذهنم موند 

دختر منم هشتمه دوساله اعصاب مصاب نداره زودی گارد میگیره و دادو بیداد میکنه و صداشو میبره بالا و با خواهر کوچیکش اصلا نمیسازه 

رابطشم با باباش افتضاح شده 😅

خیلی هم پرتوقع شده همه چی میخواد

همشم تو اتاق و درم بسته

درکل دختر خوبیه تو فامیل و مدرسه درسشم خیلی خوبه

ولی خودم اینو خوب میدونم که اقتضای سن نوجوونی و تغییر هورموناشه