2777
2789
عنوان

سوال حقوقی دارین بپرسین

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 153 پست
خدا رحمتش كنه فكر كنم بايد پزشكي قانوني چيزي مينوشت ك بتوني شكايت كني خدا بهت صبر بده خيلي كوچولوييا ...

تا درمونگاه رسید شوک نداشتن البته گفته بودن قبلش تموم کرده ما نمیدونستیم من فق دیدم مامانم تشنج کرد

نبودن هایی هست که هیچ بودنی جبرانشان نمی کند           و ادم هایی هستند که هرکز تکرار نمی شوند.                       و تو انگونه ای مادر... 🥀🖤

اين روزا متاسفانه ايست قلبي زياد شدهمامانت قبلا كروناي سخت گرفته بود؟

نه حامله بود پنج هفتش بود ببین اکو قلب رفت سالم چکاب سالم اصن از ذوق اینک شونزده سال بچه دار شد و کلا مامانم زیاد غصه میخورد

نبودن هایی هست که هیچ بودنی جبرانشان نمی کند           و ادم هایی هستند که هرکز تکرار نمی شوند.                       و تو انگونه ای مادر... 🥀🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اين روزا متاسفانه ايست قلبي زياد شدهمامانت قبلا كروناي سخت گرفته بود؟

ببین یه هفته درد داشت خوب دکتر رفته بود حتی دکتر زنان زایمان 14 اذر قلب بچه تشکیل میشد تا تشکیل نمیشد نمیتونسن کاری کننن اخ خدا هیچکس غم نبینه

نه حامله بود پنج هفتش بود ببین اکو قلب رفت سالم چکاب سالم اصن از ذوق اینک شونزده سال بچه دار شد و کل ...

سابقه تشنج نداشت اصلا؟

دارويي مصرف نميكرد اين روزا؟

منظورم از كرونا چند سال قبل هست ك زياد بود

سابقه تشنج نداشت اصلا؟دارويي مصرف نميكرد اين روزا؟منظورم از كرونا چند سال قبل هست ك زياد بود

نه اصلا اولین بار بود دارو هم شربت معده با دستور پزشک بخدا مامانم سر هیچ رفت

چه دردي داشت؟

نفس تنگی میگفته ریه امه اخه چند بار دکتر هم رفته هیچیش نبود دکتر هم کاری از دستش برنمیومد چون قلب تشکیل نشده بود

نه اصلا اولین بار بود دارو هم شربت معده با دستور پزشک بخدا مامانم سر هیچ رفت

اخي خدا رحمت كنه

توي فاميل ما هم چند تا خانم جوان از پارسال تا حالا با ايست قلبي فوت شد سالم و سرحال سر هيچي فوت شدن چند تا هم افاي ٦٠ ساله ايست قلبي كردن همه شون

خيلي عجيبه

اخي خدا رحمت كنهتوي فاميل ما هم چند تا خانم جوان از پارسال تا حالا با ايست قلبي فوت شد سالم و سرحال ...

هعی درد گرونه

خدا بهت صبر بده غم از دست دادن مادر خيلي سنگين هست من پدر از دست دادم اما ميگم مادر خيلي سخته خدا ب ...

ولی مامانم زود بود

خيلي زود بود بنده خدا از منم كوچيكتر بوده توي برگه ازمايش ديدم ٣٨ سالش بود

اینقد ذوف داشت 40 سالش نشده اخ مامانم اخ

ديگه قسمتش تا همينجا بوده روحش شاد و در ارامش باشه

ممنون