2777
2789
عنوان

سوال حقوقی دارین بپرسین

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 129 پست
سلام. اگه شخصی زندان باشه و مثلا سه نفر الف/ب /ج سند بذارن که بیاد بیرونبعد چند سال شاخص الف سند خون ...

شما هروقت اراده کنی میتونی متهمو به دادگاه معرفی کنی و سندتو بگیری باقیش به خود دادگاه مربوطه ..بله هم میتونین معادل همون سندو با کارشناسی بزارین هم پول

راجب وکالت میشه توضیح بدید درآمدش ،جایگاه امروزیش

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه احتماله احتمال میدیم همچین کاری بکنن هنوز زندس

خب مال خودشه میزنه به نام کسی که دوست داره شما چرا دخالت می کنید؟خونه ی خودشه خودش باید تصمیم بگیره نه اینکه شما دخالت کنید

خب مال خودشه میزنه به نام کسی که دوست داره شما چرا دخالت می کنید؟خونه ی خودشه خودش باید تصمیم بگیره ...

عزیزم من یه سوال حقوقی پرسیدم شما تو شرایط ما نیستی 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
هیچ شاهد یا مدرک قابل ارائه واسه دادگاه ازشون نداری؟

شاهد دارم اما مدرک نه و اتفاقا یه چیزیه که مردم میدونن من اینکار رو انجام دادن و اینکه تمام مدارک و اسناد مربوط به اون کار به نام منه چون وکیل کاریشون بود، خواهش میکنم راهنماییم کن کلافه م . وکیل دارم ولی وکیلم انگار بلد نیست یا با اونا دوست شده اصلا از حقم دفاع نمیکنه . من شاهد دارم و هم می تونم قسم بخورم که بهم گفتن در ازای انجام کار در پایان بهم میدن اون ملک و زمین رو ولی شفاها 

سلام ببخشید من با مادرم و پدر خونده ام زندگی میکنم میرم تو ۱۷ سال و مامانم همیشه پرخاشگر هست و تهدید ...

شما وضعیت حساسی داری و تو سن حساسی هستی راهنمایی کردن به شما خیلی سخته کاش بری بهزیستی واسه مشورت ولی اینو بدون خیلی سخت میگیرن یکم تحمل کن سنت بیشتر شه شغل پیدا کنی تا مستقل بشی  

راجب وکالت میشه توضیح بدید درآمدش ،جایگاه امروزیش

خیلی خوبه اگه کاربلد باشی اینروزا همه مشکلات حقوقی دارن بهترین درامدو میشه داشته باشی اگر هم تسلط داشته باشی هم روابط قوی با قضات

الان برای شوهرم حبس تعزیری داده ۳سال باید چیکار کنه

درخواست تبدیل به تعلیقی کنه و جزای نقدی یه درخواست خوب بنویسید و شرایطشو توضیح بده به عنوان مرد سرپرست خانوار و گرفتار از قاضی درخواست تخفیف و پابند کنه