zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 90825 عنوان فیتو خوردم چرا موهام بلند نمیشه پس 153 بازدید | 19 پست سلام یک شیشه اش هنوز تمام نشده ها ولی چرا بلند نشدولا مورو اگه بلند شد یک دفعه قیچی زدی دیگه بلند نمیشه والا من خرافاتی نبودم ولی دارم میشم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ. امروز | 11:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 90825 کاش برای بلند شدن مو راهکار قرآنی بلد بودم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
مل،مل عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 3707 حداقل باید ۳ دوره مصرف کنی منازبیگانگانهرگزننالم!کهبامنهرچهکردآنآشناکرد.....
mami_nilsa عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 2013 بیوتی هلث بخور همون قیمتش عالیه هم معجزه گره ❌درخواست دوستی ممنوع❌ (وگرنه فحشه ک نثارت میکنم فهمیدی نر الدنگ)
کرم_خاکی عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 5009 بسته اش چند تاییه؟چه قیمته ۱۲۰ تاییمن پارسال ۱۷۰۰ گرفتم امسال شاید دوتومن شده باشه
fati_ghs عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 1080 ۱۲۰ تاییمن پارسال ۱۷۰۰ گرفتم امسال شاید دوتومن شده باشه چقد گرون
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 90825 حداقل باید ۳ دوره مصرف کنی ربطی نداره خواهرم موهاش کلی بلند شده با یکدوره کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
mami_nilsa عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 2013 چه قیمته من از داروکده سی عددشو میخرم ۳۷تومن این دوره دوممه ک مصرف میکنم هم برا پوست خوبه هم مو ❌درخواست دوستی ممنوع❌ (وگرنه فحشه ک نثارت میکنم فهمیدی نر الدنگ)
مل،مل عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 3707 ربطی نداره خواهرم موهاش کلی بلند شده با یکدوره نمیدونم،من پرسیدم اینجوری گفتن منازبیگانگانهرگزننالم!کهبامنهرچهکردآنآشناکرد.....
barones عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 1223 منم میخوام موهام بلند شه گفتن شنبلیله دم میکنی میریز تو آبپاش هروز سه چخار بار اسپری میکنه به موهات