2777
2789
عنوان

چطور یسریا خواستگار خوب دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابچه ننه ازدواج میکنی؟😐😂ننش میگ کنارم خونه بگیرید حتیپسرو ۲۵‌خلبان خونه ماشین همه چی داره اخلاق خ ...

نه بابا بچه ننه نمیخوام یدونه ادم حسابی😂شغل درست داشته باشه خونه مونه نداشت اشکال نداره با عرضه باشه فقط ،چون میگی فامیل دوست نداری بنداز اینوری 🤣

من فکر میکنم همیشه همینجوری بوده فقط الان بولد تر شده

الان جامعه دچار یه جهش شده

قدیم تا همین چند سال اخیر بیشتر به وضع و شرایط پسر توجه میشد 

ثروتمند باشه و خوشتیپ و ...

الان پسرا عقیدشون این شده که یکی مثل خودشون رو میخوان 

خودم مجردم و دوستان مجرد زیادی دارم همه هم این باور رو داریم که ما این همه تلاش کردیم و به یه موقعیت اجتماعی و مالی خوب رسیدیم پ حق خودمون میدونیم که با یکی هم‌سطح و لول خودمون وصلت کنیم 

در صورتی که در گذشته این چیزا برا پسرا مهم نبود 

اون پسرایی هم که اس و پاسن دنبال دختر شاغل و پدر زن پولدارن اونا کلا جزو این آماری که گفتم محسوب نمیشن و یجور توهم زده ان

بنظرم استارت این جهش رو خود دخترا زدن

من حس میکنم یه زمانی علاقه به به اصطلاح مستقل شدن مالی و جدا بودن حسابا از همه برای خانما جذاب بود ولی الان فهمیدن که اگر با همین استقلال بخوان زندگی کنن فشار صد برابری رو به خودشون تحمیل میکنن ،توی عمق وجود هر انسانی علاقه به ازدواج وجود داره هر کس میگه من از ازدواج متنفرم دروغ میگه یا هنوز تو مرحله رسیدن به بلوغ داره سیر میکنه ،وقتی خانم میبینه که اگر ازدواج کنه هم باید تو کار بیرون فرسوده بشه هم تو کار خونه هم زایمان و بالاخره تربیت و جمع کردن بچه ،عاقلانه میدونه که کار بیرون رو همش رو بسپره به آقا و همونجور که عرفه مرد هم وظیفه صفر تا صدی هزینه های زندگی رو به دوش بگیره،اینجوری تقسیم کار میشه انگار 

من حس میکنم یه زمانی علاقه به به اصطلاح مستقل شدن مالی و جدا بودن حسابا از همه برای خانما جذاب بود و ...

این چیزی که میگید درسته

اما تا قبل سال ۹۷

این حرف شما برا زمانی بود که دلار ۳۰۰۰ تومن بود 

آیا حرف شما در زمان کنونی که دلار نزدیک ۷۰ هزار تومنه هم صدق میکنه ؟