2777
2789
عنوان

دخترخالم مهماندار هواپیما شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 96 پست

فقط خوشگلی ملاک نیست

منم یه زمانی رفتم دنبالش

زبان باید خوب باشه

باید دوره ببینن

خیلی ملاک‌ها داره به همین سادگیام نیست

حتما چیزی نگفته به شما

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جاری سابق من مهماندار هواپیما بود 

داخلی،نبود 

یه ماه بعد ازدواج جدا شدن 

عادی،بود زیبایی منظورم انچنان بگی وااای،چه زیبا نبود 

منم یه بار فقط دیدمش 

ولی،قد بلند و خوش،اندام بود 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
خدای من😂😂😂😂حتی دلت نیومد تایپ کنی قیافش قشنگه

مردم خیلی عجیبن واقعا...تو نینی سایت تاپیکارو که میبینم میترسم..میگم نکنه دور وریای منم ذهنشون و ته دلشون اینجوریه و کلا همه ادما اینجورین

اتفاقا زبانش معمولیه

اسی شنیدم قد مهمه تو این شغل

قدو وزنش چنده؟

دختر مگه میشه سواد خاصی نداشته باشه 

اتفاقا زحمت کشیده برای اینکه الان به اینجا رسیده

خوب بود مینوشتی دختر خاله ام مهمانداره 😍

چرا نمیخوره؟

نمیدونم مهماندارای هواپیما خیییییلی ظریفن

البته این خانوم هم خوبه ولی من اینجور حس کردم

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

مهماندار هواپیما شدن مدرک دانشگاهی میخواد و یه مقدار زبان انگلیسی هم باید بلد باشن حتما اینارو داشته ...

با دیپلم هم قبوله

قبلش آزمون ورودی میگیرن وقتی قبول بشن تمومه

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
طرف سرکارمون گذاشته یه عکس پیدا کرده آورده تاپیک زده والله قیافه دختره معمولیه بعد مهمان داری باید د ...

ن بازم عکس دارم

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿

ببینم

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
اسی تو هیچ اطلاعاتی نداری من چون یه مدت پیگیر بودم میدونم که زبان میخان استایل میخان

دقیقا استایل خیییییلی مهمه 

قد باید نمیدونم اگه اشتب نکنم بالای ۱۷۰ فک کنم 

و وزنشونم پایین ۶۵ اینا 

طرف سرکارمون گذاشته یه عکس پیدا کرده آورده تاپیک زده والله قیافه دختره معمولیه بعد مهمان داری باید د ...

دقیقا خیلی شرایط سختی داره یک جوری میگه انگار از تو کوچه رد شده دستشو گرفتن بردن مهمان دارش کردن 

هیچ وقت هیچ وقت به عکسهای نی نی سایت اعتماد ندارم همیشه فکر میکنم خدا میدونه عکس کی میذارن جای عکس خودشون و جاری و زن داداش و خواهرشوهر و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو