2777
2789
عنوان

کسایی که دختر نوجوان یا در حال تحصیل دارید میایید

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 124 پست
موقعی که ارومه به ارومی باهاش حرف بزن همینو بهش بگو با این سردرد چطور درس بخونم

بهش میگم میگه تقصیر خودته تو مشکلی تو مشکل داری حتی گاهی وقتا میگه چمیدونم تو با یکی هستی ولی به ولای علی تنهای تنهام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش میگم میگه تقصیر خودته تو مشکلی تو مشکل داری حتی گاهی وقتا میگه چمیدونم تو با یکی هستی ولی به ولا ...

داره اعتماد بنفستو میگیره خودشم‌میدونه تو اهلش نیستی تا وقتی صبور باشی هرکی از راه برسه میزنه تو سرت میخواد نادر باشه برادر باشه دوست رفیق

گلم هر چه سریعتر با شماره ی ۱۲۳ تماس بگیر و باهاشون مطرح کن مشکلتو

میترسم میترسم اوضاع بدتر بشه از خونه بیرونم کنن هیچکس حاضر نشه نگهم داره و من هنوز یک سال دو سال دارم که مونده به کنکورم

همیشه همینه باید تحمل کنم و به خدا امروز با دندوناش گرفت بدنمو کبود کرد

عزیزم زنگ بزن اورژانس اجتماعی 

بعدش از مددجو بخواه درخواست حکم رشدت برای دادگاه رد کنن برات

بعد درخواست تقسیم ارثت اگر پدرت اموالی داره

هرچی موند نگه دار خونه خاله ای کسی که امینته برو ازش کمک بخواه دبپلم گرفتی آیلتس بگیر مهاجرت کن برو

این خانواده پشت و پناهت نیست 

خودتی و خودت

فقط خواهش میکنم هرجایی رفتی فکر نکن آزادی جسمی جنسی داری خودت همیشه مقید کن آدم خوب بیاد سرراهت

پولت کمه آوسبیلدونگ بگیر ترکیه بورسلاری بگیر هرچی میتونی بگیر فقط خودت از این خراب شده نجات بده(جهنمی که برات درست کردن)

داره اعتماد بنفستو میگیره خودشم‌میدونه تو اهلش نیستی تا وقتی صبور باشی هرکی از راه برسه میزنه تو سرت ...

نمیدونم دیگه باهاش چیکار کنم همش به این فکر میکنم شاید من بمیرم بهتر باشه واسش

میگه کاش همون موقع که به دنیا اومده بودی به جای بابات تو مرده بودی یا همون موقع که تو بارداری مدام آ ...

اینو جدی میگی؟ 😔😔😔وا چجوری دلش میاد مثلا مامانته🥲 مامانتو ببر پیش روانپزشک  مشخصه یه مشکلی داره

هیچ مادری که سلامت روانی کاملی داره این حرفو به بچش نمیزنه

مثل یک قفل وفادار باش، می شکنه اما کلیدش رو عوض نمی کنه😊

میترسم میترسم اوضاع بدتر بشه از خونه بیرونم کنن هیچکس حاضر نشه نگهم داره و من هنوز یک سال دو سال دار ...

هیچ جا نگه ندارنت بهزیستی باز نگه میدارتت

دور از جون شما بد سرپرستی الان بعد از اینکه بی سرپرست شدی

بله پدرم حتی فوت هم شدند بازم حقوقشون تقسیم میشه و واریز میشه ولی میگن تو استقلال و لایق نیستی و نمی ...

برو دادگاه شکایت کن 

ریدم دهن خانواده پدریت 

من بودم جرشون میدادم 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
عزیزم زنگ بزن اورژانس اجتماعی بعدش از مددجو بخواه درخواست حکم رشدت برای دادگاه رد کنن براتبعد درخواس ...

عزیزم من سر اینکه با خانواده پدری خودم و مادری خودش مشکل داره نگهم نمی‌دارند چیکار کنم

میترسم میترسم اوضاع بدتر بشه از خونه بیرونم کنن هیچکس حاضر نشه نگهم داره و من هنوز یک سال دو سال دار ...

همون اورژانس اجتماعی فکر ایناش رو هم کرده خودشون راهنماییت میکنن عزیزم اونا همه شون روانشناس و مشاور درست حسابی هستن بهتر از ما میتونن بهت راهکار بدن