2777
2789

وای که دارم دیوونه میشم خدا خودش شاهده که هر وقت اومده همش بهش احترام گذاشتیم و اصلا تو زندگیش دخالت نکردیم اصلا اصلا 

چند وقت پیش باعث شد که داداشم بیاد با بابان دعوا کنه 

من تو پیاماش خوندم که از همشون متنفرم و حسرت دیدن تو رو میذارم ب دلشون داداشمم هیچی جوابشو نداده بود🥲از خودم بدم میاد ک اینقد ساده و زودباورم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا خوندی؟ کار خوبی نکردی هر کسی تو عصبانیت هزار تا حرف میزنه

نه فک نکنم تو عصبانیت بوده باشه 

طرف کلا دوروعه هزار بار رفتیم خونشون ب ی نحوی بی احترامی کرده

دو کلمه حرف با شوهرش هم نمیتونه بزنه از اینکه رفتی تو گوشی برادرت سرک کشیدی معلومه حق با عروسه

عزیزم اون دعوا رو راه انداخته من میدونستم که میره پشت سرم حرف میزنه من اصلا اهل دخالت نیستم عزیزم 

نه فک نکنم تو عصبانیت بوده باشه طرف کلا دوروعه هزار بار رفتیم خونشون ب ی نحوی بی احترامی کرده

الان تو بی احترامی نکردی تو حریم شخصی زنو‌شوهر سرک کشیدی ؟خب شناختتون دیگه

عزیزم اون دعوا رو راه انداخته من میدونستم که میره پشت سرم حرف میزنه من اصلا اهل دخالت نیستم عزیزم

فداتشم نخون . اون اگر میخواست تو هم بدونی که مستقیما به خودت پیام میداد. تو دعوا هم حلوا خیرات نمیکنن. انشالله باز یا هم خوب میشین.

فداتشم نخون . اون اگر میخواست تو هم بدونی که مستقیما به خودت پیام میداد. تو دعوا هم حلوا خیرات نمیکن ...

همش میشینه داداشمو پر میکنه میندازه ب جون بابام ب خدا خسته شدم از بس بحث تو خونه بود