2777
2789
نوش جونتونننننن❤️❤️❤️😍

قربونت برم پاشو تو زودپز بزار زود اماده میشه جانم 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باردارم اصلا نمیتونم آشپزی کنم 🥲😭

منم باردارم مجبوری درست میکنم همه جونم خستست 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

چه جوری درست میکنی عزیزم

کدو حلوایی رو شستم از وسط نصف کردم دونه ها و یک لایه پوست نازک داخلشه که ریش ریشیه در آوردم با قاشق بعد خلال خلال برش دادم و پوست کردم تیکه تیکه کردم ریختم داخل قابلمه یک ذره آب و روغن ریختم گذاشتم بپزه تا وقتی آبش خشک بشه به روغن بیافته دیگه عسل یا شکر بریز داخلش تا شیرین بشه کنجد و گردو هم اگه باشه عالی میشه فقط آخراش زیرشو کم کن تا آب کامل تبخیر بشه کم کم

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
قضیه ماکارانی چیه از دیروز میگن

خبرش تو نت هم هست مصاحبه پدرخانواده.

دو تا خانواده یکی تهران مدتی پیش

ویکی جنوب. بعد ازخوردن ماکارونی اعضای خانواده حالشون بد میشه میرن بیمارستان سرم می زنن و میگن احتمالا مسمومیت غذایی

برای بچه ها زودتر نشون میده و حالشون وخیم تر

خانواده تهرانی دو پسر کوچیک دارن یکی شانزده ماهه که به ترتیب فوت می کنن

و خانواده جنوبی یه دختر کوچیک ک اونم بعد از بستری و دل درد فوت می کنه 

پدرو مادرها هم حالشون بد شده ولی خب مقاومت بدن بچه ها ک مثل بزرگتر ها نیست

دلیلش هنوز مشخص نیست ولی درهردو خانواده بعد از مصرف ماکارونی این اتفاق افتاده و اینکه گفتن چیز دیگه ای بعدش نخوردن 

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
[QUOTE=362304903]واااای منم از وقتی شنیدم دست ودلم به پختن ماکارونی نمیره[/QUOTEچکار کنیم 😂😂

نمی دونم

ولی نمی خوام فعلا بپزم.

چون استرس گرفتم.

نه برای خودم

چون بچه دارم

هم دسرش هست هم کیک میپزن باهاش من اینجوری میپزم با نون گرم و تازه میخوریم بچه هام عاشقشن

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
ای خدا این آرزویه منو برآورده کنیه قابلمه جادویی بهم بده .که هر غذایی به هر تعداد گفتم حاضر کنههمه ب ...

آمییییییین

منم می خواااااام

خیلیییییی خوبه این

😂😂😂

نمی دونمولی نمی خوام فعلا بپزم.چون استرس گرفتم.نه برای خودمچون بچه دارم

ماکارونی خودش مشکلی ندارد ولی باید به اندازه تعداد بپزی دیگه نمونه اگه دوباره گرم بشه خطرناکه 

ماکارونی خودش مشکلی ندارد ولی باید به اندازه تعداد بپزی دیگه نمونه اگه دوباره گرم بشه خطرناکه

اون ک آره.

منم کلا طوری غذا می پزم ک همون وعده تموم شه

ولی این عجیبه این وسط چی شده چ اتفاقی افتاده

تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم

واینکه خودم مجرد بودم ماکارونی می موند سردشو لقمه می کردم

الانم گاهی پیش اومده.

باید زودتر روشن کنن دلیلش رو بررسی کنن ک چ عاملی باعث شده

الان مادرا بیشتر از هرکسی استرس دارن

خبرش تو نت هم هست مصاحبه پدرخانواده.دو تا خانواده یکی تهران مدتی پیشویکی جنوب. بعد ازخوردن ماکارونی ...

ای وای پس درست نکنید تا مشخص شدن دقیق

در حسرت مادر شدن .........