2777
2789
عنوان

چرا تو فامیل ما سن ازدواج اومده پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 54 پست
همیشه همینه کیس های خوب را زود میبرن

😐😐😐😐😐😐😐😐 دختر خالم فوق چشمه! ۳۶ ازدواج کرد😐 قیافه عالی اخلاق عالی. کیس خوب زود نمیبرن اتفاقا😃 کیس اسون به دست اومده زود میره

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیپلم گرفتم برای تریمم کنکور میخونم معمولا یا همسایه یا فامیل یاهم دوستی خانوادها هم کمک میکنن

موفق باشی عزیزم💙

الان بهت تیکه نمیندازن ؟ براشون عجیب نیس یکی تو وان فامیل تا 19 سالگی دووم اورده😂

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
😐😐😐😐😐😐😐😐 دختر خالم فوق چشمه! ۳۶ ازدواج کرد😐 قیافه عالی اخلاق عالی. کیس خوب زود نمیبرن اتفاق ...

خاندازه ها فرق میکنن باهم دیگ 

دخترخالتون ماشالا تو سن ۳۶ دیگ باید همه چی تموم شده باشه  خونه و ماشین و کار و اخلاق و تجربه 

ولی تو گول نخور

مادر من که دهه پنجاهیه زمان اونا همه دخترا زود شوهر میکردن ولی اونایی که هیچکی نگرفتشون درس خوندن و الان همونایی که خیلی تنبل تر از مامان من بودن ولی کسی نگرفتشون معلم شدن و مادرم حسرتشونو میخوره

خاندازه ها فرق میکنن باهم دیگ دخترخالتون ماشالا تو سن ۳۶ دیگ باید همه چی تموم شده باشه خونه و ماشین ...

آره.

همه چی تموم بود.

مامانمم ۴۳ ازدواج کرد

مامانبزرگم ۳۶

کلا سن ازدواج بالاس خونوادمون

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤