2777
2789
عنوان

چرا انقدر قضاوت میکنن بعضی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 34 پست
تنها جیزی ک بنظرم اثر میمونه دنیای واقعی هست، بله زمانی جای مجازی و واقعی برای فرد عوض بشه ایطور میش ...

خب عزیزم اینجا کسی نمیشناسه و حرفایی که میزنن از ته دلشون هست و خیلی درد داره

برعکس اینجا خیلی بی رحمانه حرف میزنن و بیشتر آدم به دل میگیره

چون تو دنیای واقعی و مجازیت جابه‌جا شده، واقعا ارزش داره بخوای بخاطر کسی ک حتی ندیدیش خودتو ناراحت کنی؟ 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فقط گفتم با دوست پسرم رفتم شهربازی و حالم بد شده همه بهم گفتن بی خانواده چرا میری ...کار بدی کردم ...

وا خب ادم با بی افش میره بیرون دیگه

حالا یکی کافه یکی پارک یکی شهربازی

بگوووو میرفتم خونش میشدم با خانواده؟؟

ول کن اینجا رو بابا بعضیاشون خیلی لِهن خیلی

وا خب ادم با بی افش میره بیرون دیگهحالا یکی کافه یکی پارک یکی شهربازیبگوووو میرفتم خونش میشدم با خان ...

بخدا گفتم رفتم شهربازی و بالا اوردم برم بیمارستان 

و شب که مادرم نگران بوده دوستام با مادرم حرف زدن که من پریودم و شب پیششون میمونم و تماس تصویری هم گرفته مادرم با دوستام از من 

همه‌گفتن مادرت به بابات خیانت می‌کنه تو هو ولو هستی با پسره همه کار میکنی 

به مرگ مادرم پسره دستش بهم نخورده 💔💔💔🙂

خب عزیزم اینجا کسی نمیشناسه و حرفایی که میزنن از ته دلشون هست و خیلی درد داره

🤦🏻‍♀️نمیدونم دیگه چی بگم گلم، بارها برا منم پیش اومده ولی من اضلا برام مهم نبوده و حرف طرف رو میتونم با ی بیرون اومدن از سایت ندیده بگیرم یا با ی گزارش زدن خیال خودمو راحت کنم. 

دوست پسر داشتن مشکلی نیست ولی هنوز فرهنگ جامعه ما صد هزار سال عقبه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

🤦🏻‍♀️نمیدونم دیگه چی بگم گلم، بارها برا منم پیش اومده ولی من اضلا برام مهم نبوده و حرف طرف رو میتو ...

واقعا هم باید همین‌کار.  کرد چون اینجا شناختی از من ندارن و نمیدونن❤️‍🩹

وقتی بهم‌ بگن بی بند بار اره یکم

با حرف اون تو بی یندو بار شدی؟ ن.. 

بقیه خودشون میفهمن ک حق با کیه تو خودتو ناراحت نکن. 

ب من خیلی از این حرفا زدن.