2777
2789
عنوان

چرا انقدر قضاوت میکنن بعضی ها

239 بازدید | 34 پست

چرا انقدر خانما ظالم شدن و انقدر راحت بد بیراه میگن به هم جنس خودشون؟

خیلی راحت بهت میگن بی خانواده خجالت نمیکشن واقعا 

خیلی راحت دل میشکنن خیلی ناراحتم

خدا جوابشون رو بده💔🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی بهت گفت بی خانواده؟

بگووو بریم دخلشو بیاریم

انقدر اینجا روانی شدن و بد ریپلای میکنن که وقتی یه بدبختی منظوری نداره من به منظور میگیرم کامنتشو

واقعا جو‌ِ اینجا سمی تر شده

بعضیا واقعا لیاقتشون همینه، ولی خب اینجا مجازی هست زیاد حدی نگیر.

با بحث استارتر کار ندارم چیزی بگم میگن ضد زنی 

بعضی مسائل در مجازی از حقیقی بدتر است و آثارش شاید سال ها باقی بماند شایدم حتی تا قیامت

با بحث استارتر کار ندارم چیزی بگم میگن ضد زنی بعضی مسائل در مجازی از حقیقی بدتر است و آثارش شاید سال ...

تنها جیزی ک بنظرم اثر میمونه دنیای واقعی هست، بله زمانی جای مجازی و واقعی برای فرد عوض بشه ایطور میشه! دنیای مجازی واقعی نیست کاشکی ایتو متوجه بشیم ماها. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
تنها جیزی ک بنظرم اثر میمونه دنیای واقعی هست، بله زمانی جای مجازی و واقعی برای فرد عوض بشه ایطور میش ...

بله دل شکستن های مجازی زودتر از یاد آدم میره یا موارد شبیه به این 

کی بهت گفت بی خانواده؟بگووو بریم دخلشو بیاریمانقدر اینجا روانی شدن و بد ریپلای میکنن که وقتی یه بدبخ ...

من فقط گفتم با دوست پسرم رفتم شهربازی و حالم بد شده 

همه بهم گفتن بی خانواده 

چرا میری ...

کار بدی کردم اخه 💔🙂

اتفاقا تو نی نی سایت ادمها ذات واقعیشون رو نشون میدن

خب اره منم دیدم بعضیا چقدر وقیحانه توهین میکنن و بعضی هارو قضاوت میکنن، این نشون دهنده عقده ای بودنشون هست. 

ولی اینجا دنیای مجازی هست و ما تصمیم میگیریم حرف کی رو مث چاقو بکنیم تو بدن خودمون، مجازی حتی ارزش نداره بخوای خودتو براش ناراحت کنی. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀