لالاند مدیر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 498 عنوان در راستای تاپیک خوشگلی بهتون قدرت میده عکسسسسس | مشاهده متن کامل بحث + 14419 بازدید | 550 پست میخوام عکسم رو بذارم زودی بردارمخیلیا گفتن دروغ میگی و صد در صد زشتی😂ولی خبببصادقانه نظر بدید☺️اگه هستید بذارمیه نگاه به دوتا تاپیک قبل هم بندازید، مثلا اومدم نصیحت کنم، چیا گفتن😶 امروز | 10:22 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قرمزی0خوشگله عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 1049 پوست سفید بینی کشیده چشم رنگی موی بلوندصورت استخونی کشیده. ک تو زاویه ی بالا از عکس زیبا نبودولی زاو ... ممنون گلم😁😘
ابن_کم_برادرابن_زیاد عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7580 عزیزم نزار وقتت رو تلف کنه بیشتر از این با احساساتت بازی کنه بنظر خودت ارزش داره پاش بمونی نه ارزشی نداره واقعن لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
سمانه75لطفی عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 903 نه ارزشی نداره واقعن پس ولش کن خطت رو بنداز دور و کلا برو یکبار برای همیشه تصمیم بگیر اراده کن انشالله موفق میشی هرچی بیشتر میگذره بیشتر دلم میخواد ساکت باشم و در مورد هیچی با هیچکس حرف نزنم
ابن_کم_برادرابن_زیاد عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7580 پس ولش کن خطت رو بنداز دور و کلا برو یکبار برای همیشه تصمیم بگیر اراده کن انشالله موفق میشی انشالله عزیزم ممنون لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
رزانااااا عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 1440 والله من ک از زیبایی خیری ندیدم در عوض جاری بسیار زشتی دارم ک واقعا تعجب میکنم از بخت و اقبالش!!! ♧♡◇فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!
erfan9898 عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 831 نه ارزشی نداره واقعن سلام خوب هستینببخشید چیکار کردین کاات کردین آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...
ارسطوداداشپرستو عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 5190 انشالله عزیزم ممنون من خیلی دوسدارم تو ببینم ولی هیچ وقت به عکست نمیرسم جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
ابن_کم_برادرابن_زیاد عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7580 سلام خوب هستینببخشید چیکار کردین کاات کردین ن ولی زنگی نمیزنم اون زنگ میزنه لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
دلرباجون عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 3960 یع بار دیگه بذار منم حس میکنم خوشگلم میخوام بیینم از من خوشگلتری؟
خانم_کوچولوی_سعیدم عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 3444 یع بار دیگه بذار منم حس میکنم خوشگلم میخوام بیینم از من خوشگلتری؟ خودت نمیزاری؟
دلرباجون عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 3960 خودت نمیزاری؟ نمیتونم تصورم کن قد ۱۶۵ وزن ۶۵پوست روشن توپر چشمام درشت دماغ کوچولو مثل عملی بدون عمل