2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک خوشگلی بهتون قدرت میده عکسسسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 13250 بازدید | 547 پست

دوباره بذار من ببینم

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی اگه گذاشتی لایکم کن

پوست سفید بینی کشیده چشم رنگی موی بلوندصورت استخونی کشیده. ک تو زاویه ی بالا از عکس زیبا نبودولی زاویه  روبرو زیبا بود.

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

من نظرم اینه که آره زیبایی آپشن خیلی خوبیه و بهت اعتماد به نفس میده ولی به قول قدیمی‌ها زیبایی به تبی بنده و اگه خدایی نکرده از بین بره چه اتفاقی برای طرف میوفته

اول اینکه آدم باید اول روی اخلاق و رفتارش کار کنه

دوم اینکه مهارت بلد باشه

سوم اینکه آدم هایی که برای زندگی متاهلی انتخاب می کنه دقت کنه بر اساس زیبایی نیومده باشن 

چهارم روی اعتماد به نفس و عزت نفسی کار کنه 

عزیزم چه کردی با دوست پسرت

محلش نمیدم زنگ زده میگه چرا بهم کم محلی میکنی و اینا

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

آخرش میخوای چیکار کنی فقط تورو خدا تصمیم درستی بگیر

ن دیگه باهاش رابطه انجام نمیدم همینطوری سرد برخورد میکنم تا کم کم محوش کنم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

آخرش میخوای چیکار کنی فقط تورو خدا تصمیم درستی بگیر

هستی پیامش بزارم

ن دیگه باهاش رابطه انجام نمیدم همینطوری سرد برخورد میکنم تا کم کم محوش کنم

حیفی نکن با خودت اینجوری من دیر رسیدم به تاپیکت ولی معلومه از تنهایی و بی پناهی رفتی باهاش 

هرچی بیشتر میگذره بیشتر دلم میخواد ساکت باشم و در مورد هیچی با هیچکس حرف نزنم

حیفی نکن با خودت اینجوری من دیر رسیدم به تاپیکت ولی معلومه از تنهایی و بی پناهی رفتی باهاش

اره هیچکسو ندارم سر بی کسی بود ضربه خوردم

اره هیچکسو ندارم سر بی کسی بود ضربه خوردم

عزیزم نزار وقتت رو تلف کنه بیشتر از این با احساساتت بازی کنه 

بنظر خودت ارزش داره پاش بمونی

هرچی بیشتر میگذره بیشتر دلم میخواد ساکت باشم و در مورد هیچی با هیچکس حرف نزنم