2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره هستم واقعا چه ازاری؟

عربستان خیلی شیعه‌ها معمولاً اذیت میشن به خصوص اگه از کشورهای دیگه باشن اونجا مراجعی دارند که در رابطه با شیعه‌ها و روابط با اون‌ها فتواهای خیلی خیلی سختی دادند که که خودتون می‌دونین عرب‌ها خیلی پیشروی شیخ‌ها و بزرگاشون هستند و اونجا هم توی عربستان خیلی دنباله روی این مراجع خودشون هستند و دید خوبی نسبت به شیعه ندارند

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
پس خداروشکر پولم ندارم برم😂😂😂😂

انشاالله یه یه روزی اونقدر پولدار و موفق بشی که با دل خوش کنار عزیزانتون زندگی کنی و به فکر رو زدن به مملکت غریب نیفتی

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
ن روسی ام خب اره دیگه

خب چطور درباره نژادت بیخیالی؟اینکه کشوری به کشورت حمله کرده تو تاریخ بدون سانسور بخون ،چرت و پرت نیست حتی عربستان هم درباره اون جنگاشون فیلم ساخته،متاسفانه ایرانو له کرده،هر جای دنیا ک بری نژادت باز مهمه،دهکده جهانی که نداریم که توش نژاد و حمله و جنگ مهم نباشه

Nop
اینم‌هست استارتر حرفاشون منطقی

استارتر که چیزی نگفت 

فقط گفت نیاز به نیرویِ کار دارن و در حالِ پیشرفته

منم طبقِ تجربه و اطلاعاتم گفتم که  فعلا بدرد نمیخوره

مرسی از نظرت ولی طرفاتو بشناسی بعد نظر بدی بهتره

هر جایی که بوی نژادپرستی وحشتناک بده جای مناسبی برای زندگی نیستکشوری که شما نتونین توش به راحتی دین ...

تا پنج شیش سال پیش وضعیتای وحشتناکتری داشتن

حتما این مسئله روهم تا چن سال اینده درست میکنن

مخصوصا که خیلیم ایرانیارو دوست دارن!!!!!

یه سفر رفتیم تو گیت فرودگاه ماموراش مثل جلادا با ایرانیا اخم و تخم داشتن 

و تقریبا همه جا یجور با تنفر نگات میکنن انگار پدرگشتگی داری باهاشون 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد....