2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا یکبار به ما ایرانیا حمله کردن فقط باید ازشون بدمون بیادد نه ک بریم مهاجرت کنیم به کشورشون

این چرت پرتا چیه خدایی چقد بدم میاد از این حرفا و دشمنی های مسخره کشورا باهم دیگه 

خداروشکر من عربم تنها مشکلم این ک پول ندارم برم

آره شما از این مورد مشکل کمتری دارید نسبت به بقیه ولی اگه شیعه هستید هم باز ممکنه آزار براتون زیاد باشه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
درست حرف بزن چرت و پرت شایسته حرفای خودته

مگه من حرف بدی زدم😂 دارم میکم این حرفا چیز خوبی نیست واقعا کینه قدیمی و .. اگر قراره با این اعتقادات زندگی کنیم همون بهتر بمیریم و نسل آدم ننقرض بشه

واقعیت عربستان رو ندیدی معلومه 

جایی که اختلاف طبقاتی بیداد میکنه رو میگی رفاه داره؟؟

جایی که پول همه چیزشونه! 

عربستان بنظرم داره سقوط میکنه چونکه جاهلیت داره توش ترند میشه دوباره مثل زمان قبل از پیدایش اسلام! 

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
به نظرتون ایران چطوره تو این مسائل؟

ایران یه سری از مسائل مسلماً خیلی بهتر از جاهای دیگه است و توی یه سری از مسائل هم مثل اقتصاد اصلاً رتبه مناسبی نداره

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱