2777
2789

عزیزم شوهرت خیلی عوضیه کدوم تلاشگر شما با یه مردِ فیفتی فیفتی خونواده تشکیل دادی که اشتباه تربن مار در حقِ خودت و بچه هاته، منتم میداری بذاره روی سرت هیچیتو نفروش

اگر میتونی فرار کنی از دستِ این موجودِ خطرناک حتما انجامش بده از این به بعدم هیچ خرجی نکن خیلی پرروش کردی، ده سال آخه🤦🏻‍♀️

عزیزم منم توشزایط شمابودم و بدتر خودمو محروم میکردم موقع این بحثا مثل شما عقب نشینی میکردم فکر میکردم به غرورش بخوره درست شه ولی دیدم بدترکیف میکنه این سری دعوا که شد بدتر خرج کردم و باهاشم سرسنگین شدم دیگه خوب شد پول توجیبیم میده حالا اخلاق شوهرتو نمیدونم لج کنه شاید ولی شوهرمن درست شد الان شما طلاتو پس بدی اشتباهه اون وظیفشه به شمارسیدگی کنه شده باددعوا 

دوم اینکه میگی اخه مسافرتو ارایشگاهو این چیزاتون خوبه پس بنظرم خسیس نباشع ها؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت پول داره تو دستش و نمیده

وظیفه شه که خرج کنه

حس میکنه خرج کردن برای شما کاره اضافیه

در صورتی که وظیفه اونه

نمیخواست خرجی بده بیخود کرد ازدواج کرد

نمیخواست بیخود کرد بچه اورد

شوهربیشعوری که پول به زنش نده هربلایی سرش بیادحقشه

هم بری صد گرم طلا بخری هم دزدی اوکی حالا طلا خریدی ولی چرا قسطی طوری باشه ک بتونی بدی ن با دزدی اموراتو بچرخونی 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

ببخشید ولی چرا بچه هاتو بفرستی مدرسه دولتی وظیفشه هزینه هاتونو بده بیشتر رو نده بهش طلاهاتو هم نفروش ، حقوق خودتو خرج خودت کن بابقیه  ی چیزها کار نداشته باش . بعدشم زیادی رو دادی بعد این طوری رفتار کن انگار اون اضافه ست ، بهش بگو مهرتو بده ث بره گم شه گاهی باید قرشمال باشی ، اینبار کفت مجبورم خرجتو  بدم بگو 10 سال موندم به پات برات بچه آوردم الانم برو گم شو مهریمو بده به سلامتی طلاهاتو هم نفروش زمان بده 

هیچ رابطه ای یک طرفه گند نمیخوره .... شماهم زن خودخواه و نامیزونی هستی اونم بدتر... ناراحت نشی نظر خ ...

چقدر قضاوت، کار خوبی نیست این کار

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

مجبوری با قسط و وام و بخری طلا بخری؟.چرا اینطوری زندگی می‌کنید.چرا از شوهرت دزدی میکنی؟چرا وقتی  قرض داری از اونور برا خودت طلا میخری.زندگیو سخت نگیر .زندگی باید زندگی کرد.کارت خیلی زشته همسرت حق داره به تو نمیتونه دیگه اعتماد کنه 

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من جایِ تو بودم کاا با این شرایط با همون ادمه(اکر خوب بود میرفتم) قبل از همه ی اینام حتما میرفتم تراپیست شما اعتماد بنفست خیلی کمه و اصلا حق و حقوق و لیاقتتو نمیدونی چقدره و این وحشتناکه من نمیدونم بچه هاتون چه وضعی دارن با وجود شما از لحاظ اعتماد بنفس و سلف کانسپت

بعدشم من ده سال نمیموندم و با چنین انگلی‌وقت و پول و انرژیمو هدر نمیکردم و ولش میکردم الانم دیر نیست بچه هاتو بردار برو هیچ پولیم نده زیرسم بزن پول برداشتی اکر مدرک داره بگووو خرجی نمیده 

بندازش تویِ سطلِ اشغال بابا هیچیتم نفروش نگه دار و فرار کن

مجبوری با قسط و وام و بخری طلا بخری؟.چرا اینطوری زندگی می‌کنید.چرا از شوهرت دزدی میکنی؟چرا وقتی قرض ...

من بهش حق میدم طلابخره چون طلاهاشوگذاشته تو این زندگی اون شوهرشم ک ککش نگزیده براش بخره جبران کنه پس خودش جون کنده براخودش طلاهاشو زنده کنه.شوهرش بیشعوره.واقعا. ک درکی نداره 

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

بنظرم طلاق بگیر اگه بچه هات ۹ ساله باشن خودشون میتونن انتخاب کنن با کدومتون بمونن

اینجوری بیشتر آسیب میبینن تو همچین جوی بزرگ شدت خیلی بده

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
من بهش حق میدم طلابخره چون طلاهاشوگذاشته تو این زندگی اون شوهرشم ک ککش نگزیده براش بخره جبران کنه پس ...

حالا طلا خریده اشکال نداره ولی دیگه این دزدی چی میگه؟

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کارت چیه که دوازده تومن بهت حقوق میدن؟ البته ببخشید نباید بپرسم.. 

ولی اگه میخوای اون طلاهارو بفروش یذره ارزون تر بخر که تو دغدغه ی قسطش نباشی بعد که طلا رفت بالا بفروش سود کنی... 

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           
چقدر قضاوت، کار خوبی نیست این کار

باشه تو فرشته ای . من قضاوت نکردم چیزی که خودش گفت تکرار کردم خودش خودش و خطاهاشو پذیرفته من میگم بچه هاش گناه دارن کجاش قضاوت بوده دارم میگم برید مشاوره ...  چون اونا هر چی هم باشن تهش پدر مادرن 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
هم بری صد گرم طلا بخری هم دزدی اوکی حالا طلا خریدی ولی چرا قسطی طوری باشه ک بتونی بدی ن با دزدی امور ...

قسطی طلا خریدم میدونی چرا؟ چون تا آخر عمرش اگه میلیاردر ک بشه برام ی انگشتر دلش نمیاد بخره چون منم زنم دل دارم چون طلاهامو برا خونه و ماشین شاسی بلند آقا فروختم چون جاری و تمام زنای فامیل خودم و خودش ک خانه دار هستند سرتا پاشون طلاس و بمن فخر میفروشند ک تو کارمندی و هیچی نداری طلا خریدم چون ده ساله با نداریم ساختم آلان وضعش خوبه ب اندازه ای ک بتونه مثل بقیه مردا خرج روزمره زنشو بدون چشم داشت ب حقوقش بده طلا خریدمون فکر کردم طلا بسیار گرون میشه و ب دلم میمونه و خودش حتی برا زندگی مشترکمون سرمایس