2777
2789
دقیقا برگشتم تاپیکاش خوندم دو تا ازدواج داشته که متارکه شده یه دوست پسر که وابسته اش شده ولی خانواده ...

بله کاملادرسته حرفاتون نمی دونستم دوبارجداشدن بارسوم باید خیلی محتاط عمل کنه نه سرسری 

بله کاملادرسته حرفاتون نمی دونستم دوبارجداشدن بارسوم باید خیلی محتاط عمل کنه نه سرسری

مردای حیله گر و بازیگر دنبال طعمه های ساده ای مثل استارترن باید با احتیاط و عاقلانه رفتار کنن 

گول محبتا و توجه و احترامات موقتی مردا رو نخوره مردا به زن خودشون رحم نمیکنن چه برسه زن غریبه استارتر دو بار این راه رفته باید مردا رو بهتر از ما بشناسه 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردای حیله گر و بازیگر دنبال طعمه های ساده ای مثل استارترن باید با احتیاط و عاقلانه رفتار کنن گول مح ...

گلم من فوق العاده احساسیم ۵سال بود جداشده بودم سمت هیچ جنس مخالفی نمی رفتم چون خودموخوب می شناختم دل می بندم وچشم ومی بندم منفی یاشونمی بینم وشدشکرخداالان بایه پسر  فوق العاده باشخصیت ازدواج کردم 

گلم من فوق العاده احساسیم ۵سال بود جداشده بودم سمت هیچ جنس مخالفی نمی رفتم چون خودموخوب می شناختم دل ...

امثال من واسی که دخترداریم باید خیلی حواسمون باشه کیومی یاریم توزندگیمون

سلام.من واقعا امیدوارم خدا راه درست رو بهت نشون بده و نورش زندگی ات رو بپوشونه اما باور کن این حرفا حرف دله حرف دلسوزیه نه بحث اذیت کردنه به خدا .

لطفاً لطفاً مادر گل ،بانوی عزیز به جای اینکه مثل یک دختر بچه ای که ازش عروسک مورد علاقه اش رو گرفتن و داره گریه و زاری می کنه و مدام نگران حرف این و اونه بچسب به خودت و دخترت .برو پیش یک روانشناس و بذار اثرات طلاقت رو بشوره و ببره یه مادر قوی شو و بیشتر از اینکه با احساس تصمیم بگیری به خاطر دخترت هم که شده با عقل تصمیم بگیر با منطق .لطفاً به جای اینکه نگران حرف آدمای مجازی این سایت باشی به زندگی واقعیت ارزش بیشتری بده .چرا مثل بچه های سیزده ساله توی بیوت حرف انتقام گذاشتی ‌تروخدا قوی شو ،از زندگیت لذت ببر بذار دخترت هم لذت ببره ،این زندگی وجهه هایی داره که با نشستن پا گوشی و بحث های خاله زنکی نمی تونی ببینی .من زنایی رو دیدم که با دو بار طلاق یه جوری قوی داره زندگی می کنه که الان داره توی بهترین دانشگاه درس می خونه و مهندس و دکتر شده طوری که کلی مصاحبه داره نمی گم حتما مثل اون شو اما لطفا قوی شو .

ممنونم که خیلی چیزها رو تحمل کردی حالا وقتشه که تغییر کنی 

اسی من کاری به حرف بقیه ندارم چی گفتن وچی شنیدی چون همجنستم دارم بهت می گم یه سربه بقیه تاپیکات زدم کم وبیش خوندم عجولی یانمی دونم چی موقعی که شوهرت مشگلی نداشت فقط بی پولیش بود چراجداشدی حالاکه جداشده بودی چرابامردی که بچتونمی خواست ازدواج کردی کسی که دخترمو نخواد نمی زارم برای خواستگاری پاشو بزاره خونم حالاکاری ندارم بعدجداییت باکسی تورابطه رفتی یانرفتی چون اون موقع تعهد به کسی نداشتی ونیازم داشتی ولی باید حواست بیشتربه دختر گلت باشه توبزرگترشی والگوش خوب باشی خوبی توش تشگیل می شه بدباشی بدی الانم برای بارسوم حواست به خودت باشه گلم کسی پیشنهادداد حواله کن سمت خانوادت بگو بااوناصحبت کن این جوری نمی تونن سوءاستفاده کنن درمورددخترتم اول بگو که اگه بادخترم مشگلی دارین نیایین بهتره درکل بیشتربه دخترت فک کن تاخودت توازدواج حواست باشه طرف شیرپاک خورده باشه یه وقت دخترت آسیب نبینه 

به شوهرت خیانت هم کردی؟؟؟🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اولین تاپیکت در مورد بارداریه ۲ ماه بعد از شکست عشقی گفتی

همه جا میگی ۵ سال عاشق اون دوس پسرتی در حالی ک تو ۵ سال پیش متاهل بودی

چیکار داری میکنی یه دقیقه آتیش نسوزووون

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

به شوهرت خیانت هم کردی؟؟؟🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اولین تاپیکت در مورد بارداریه ۲ ماه بعد از شکست ...

کجا ب شوهرم خیانت کردم خدازت نگذره با این تهمتت

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
به شوهرت خیانت هم کردی؟؟؟🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اولین تاپیکت در مورد بارداریه ۲ ماه بعد از شکست ...

من بعد طلاقم با عشقم اشنا شدم   گمشو 

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته