2777
2789

دیشب و صب ک رفتم دستشویی معذرت میخوام ب خودم ک اب گرفتم یه کم پریودی اومد بیرون ب نظرتون دارم پریود میشم یا همچین چیزی تو اوایل بارداری میتونه طبیعی باشه

منو تو تاپیکای انرژی مثبت تگ کنین دوست جونیام😘😘😘❤️❤️😘❤️😘😘😘
حتما باید آزمایش تیتر بتا میدادیسونو میدادی ببینی قلب داره شیاف پروژسترون مقعدی بذاری.

اخه میگم شاید بی بی چکه اشتباه کرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزمایش بده ،اگه مثبته ،بهت شیاف و آمپول میدن سقط نشه خدای نکرده

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
حتما باید آزمایش تیتر بتا میدادیسونو میدادی ببینی قلب داره شیاف پروژسترون مقعدی بذاری.

عزیزم الان یه هفتس عقب انداخته اگ حامله هم باشه ک قلب تشکیل نشده بره سونو

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آزمایش بده ،اگه مثبته ،بهت شیاف و آمپول میدن سقط نشه خدای نکرده

حتی فک میکنم ده روزم گذشته از موعدم ولی دیروز بی بی چکم مثبت شد ب شوهرم گفتم و اونم کلی ذوق کرد حالام حتی لباسم کثیف نشده فقط داخل توالت اونطوری شد نمیدونم چیکار کنم اخه برم اگ آزمایشم منفی باشه اعصابم خراب میشه

حتی فک میکنم ده روزم گذشته از موعدم ولی دیروز بی بی چکم مثبت شد ب شوهرم گفتم و اونم کلی ذوق کرد حالا ...

یه بی بی چک دیگه بزن اگه مثبته حتما آزمایش برو...

خونریزی حتی مقدار خیییلی کمش هم تو بارداری نشونه سقطه و نیاز به پیگیری داره

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
عزیزم الان یه هفتس عقب انداخته اگ حامله هم باشه ک قلب تشکیل نشده بره سونو

شاید لقاح زودتر زوده به تاریخ ما نیست سونو مهمه. من خودم تاریخ سونو با پریودم فرق داشت بالاخره باید بتا و سونو بده نمیشه همینطور بشینه حالا که لک هم داره

لانه‌گزینی هم قبل موعد هست نه بعدش

شاید لقاح زودتر زوده به تاریخ ما نیست سونو مهمه. من خودم تاریخ سونو با پریودم فرق داشت بالاخره باید ...

بله لقاحم زود تشکیل شده باشه ازروز اخرین پری ماه قبل حساب میکنن دیگ بیشتر از۵ هفته ک نمیشه میگم میره میبینه ک قلب تشکیل نشده استرس میگیره ولی باارمایش بتادادن بانظرتون موافقم چون ک بره بالاخره دکتر اگ‌نیازباشه دارویی چیزی میده دیگ بفهمه بارداره

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40