2777
2789
عنوان

دیروز پسر ده سالمو برده بودم درمانگاه اصرار میکردن بچه دومو بیار

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 58 پست
همین الان هم جمعیت در حال پیری هست ، خیلیییی عوارض داره پیری جمعیت کشور

عوارضش خیلی برای من مهم نیست مهم برام آرامش و زندگی شاد و امنیت مالی و روانی پسرمه  . عرض کردم که پسرم رو قبل سن سربازی دارم میفرستم بره انگلیس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره واقعا زود بزرگ‌میشن

اصلا تک فرزندی بزرگترین اشتباهه به خدا یعنی من الان ۴۲سالمه هر کی از من کوچکتره اینو به عنوان یه نصیحت قبول کنه من الان پسرم ازبس عین سپر دورش بودیم تو دو تا دوست و رفیق نداره بیان تولدش فردا بیان عروسیش چون هر  چند سال یه بار مدرسه هم عوض می‌کنه تو شهر به بزرگی مشهد اگه دوستیم داشته باشه هر کدوم به یه طرفن

اصلا تک فرزندی بزرگترین اشتباهه به خدا یعنی من الان ۴۲سالمه هر کی از من کوچکتره اینو به عنوان یه نصی ...

ببین من دوران بارداری و بعد زایمان داغونی داشتم اگر بگم اصلا گریه میکنید. ولی فکر میکنم چند سال بعد دخترم بعد ما تو خیلی چیزها باید تنها باشه مگه ما چند سال زنده هستیم بعد ما همدم نباید داشته باشه پشتش به کی گرم باشه الان ۲۰ ماهشه دنبال بچه های دیگه میدوعه بازی کنه باهاشون

اصلا تک فرزندی بزرگترین اشتباهه به خدا یعنی من الان ۴۲سالمه هر کی از من کوچکتره اینو به عنوان یه نصی ...

خوب شما روش تربیتی غلطی داشتی زیادی حمایت کردی .  پسر منم تک فرزنده ۱۳ سالشه کلی دوست و رفیق داره با رفیق هاش میرن هفتگی بیرون فوتبال و کافی شاپ و سینما . خودش مستقل میره باشگاه و کلاسهای مختلف 

ببین من دوران بارداری و بعد زایمان داغونی داشتم اگر بگم اصلا گریه میکنید. ولی فکر میکنم چند سال بعد ...

من اشتباه کردم کاش یه همدم براش میآوردم حداقل یه خواهر موقع ناراحتی بتونه درداشو بهش بگه

خوب شما روش تربیتی غلطی داشتی زیادی حمایت کردی . پسر منم تک فرزنده ۱۳ سالشه کلی دوست و رفیق داره با ...

می‌دونم چون من خودم بیماری قلبی داشتم خیلی حساس بودم ولی یه لحظه دوست و رفیق بزارید کنار خودش چی  اصلا خودتون چی خدا به امام حسین عمر با عزت بهش بده مزرعه ی عمرش پر از خیر و برکت باشه اگر زبونم لال هزاران بار یه خار برو پاش اصلا بچه دار نشه که دو نفر دور ورش باشن اصلا خودتون چی دوران پیری نمیخاید دوتا نوه داشته باشید

می‌دونم چون من خودم بیماری قلبی داشتم خیلی حساس بودم ولی یه لحظه دوست و رفیق بزارید کنار خودش چی اص ...

راستش من برای پیری خودم به هرچیزی فکر کردم جز اینکه پسرم بخواد به ما رسیدگی کنه. چون خودمون سالهاست درگیر رسیدگی به والدین همسرم هستیم و دارم میبینم این وابستگی بچه به والدین چقدر عمر و جوانی بچه رو تباه میکنه . بهش گفتم بزرگ ترین لطفی که میتونم بهت کنم اینه بفرستمت از ایران بری و شاد برای خودت زندگی کنی . خودم و همسرم هم برنامه ریزی برای پیرامون داریم که تنها نمونیم . 

در مورد اینکه میگن اگر خدای نکرده برای اتفاقی افتاد چی یه همکلاسی داشتیم ۴ تا خواهر برادر بودن و توی یک تصادف هر ۴ تا دور از جون همه فوت شدن . 

راستش من برای پیری خودم به هرچیزی فکر کردم جز اینکه پسرم بخواد به ما رسیدگی کنه. چون خودمون سالهاست ...

به هر حال هر کس یک نظر و عقیده آیی داره ان شاالله پسرت هر کجا هست در پناه خدا باشه

من یه دوره ای وسواس گرفته بودم اضطراب و افسردگی بعد دارو مصرف میکردم،کم خون بودم وضعیت جسمیمم خوب نبود حساسیت شدید پیدا کرده بودم،سنگ کلیه و ... رفتم دکتر،دکتره سرشناس هیئت علمی استاد دانشگاه مرد هم بود ،مسن هم نبود، با این وضعیت من پیله کرده بود بچه بیار چرا نمیاری😑