2777
2789
عنوان

دیروز پسر ده سالمو برده بودم درمانگاه اصرار میکردن بچه دومو بیار

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از آشنایان ما باز میگم خدا به حق آبرو حضرت زهرا همه بچه ها رو حفظ کنه پسرش تک فرزند بود پسر تصادف کرد و از بین رفت شوهرم. یوانه شده بود فکر و خیال دیوانش کرده بود بعضی وقت میگه من میرم زن میگیرم بچه میارم

تا سال 1420 جمعیت ایران پیر میشه یه راهش اینه که اونایی که شوهر ندارن ولی بچه میخوان رو با اسپرم اص ...

خوب پیر بشه ما قرار نیست یک نسل رو‌بدبخت کنیم تو فقط و استرس بزرگ کنیم که چی؟ مبادا جمعیت پیر بشه 

دقیقا منم همینطور معمولا تو اتاقم تنهام یا درس یا موزیک حوصله خودمم ندارم گاهی وقتا

حق

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
والا منم هرچی تک فرزند دیدم راضی بودن و شاد

پس چرا شاگردای تک فرزند من اکثرا مشکلات روحی دارن با اینکه همه ی امکانات براشون فراهمه

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
خوب پیر بشه ما قرار نیست یک نسل رو‌بدبخت کنیم تو فقط و استرس بزرگ کنیم که چی؟ مبادا جمعیت پیر بشه

همین الان هم جمعیت در حال پیری هست ، خیلیییی عوارض داره پیری جمعیت کشور 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
پس چرا شاگردای تک فرزند من اکثرا مشکلات روحی دارن با اینکه همه ی امکانات براشون فراهمه

اطراف من اینجوری نیست تک فرزندها همه شاد و ریلکس 

چند فرزندی خوبه به شرطی که بتونی مالی و عاطفی و روانی ساپورت کنی 

حالا منم هر بار میرم بهداشت کلی روش برا پیشگیری توصیه میکنن. 

شهرمون هم رشد منفی داره. اکثرا یک بچه دارن یا ندارن

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!