2777
2789
عنوان

تاثیر رفتار مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 43 پست
ب سیاست برو جلو بگو تو انقد واسه خواهرت خرج کردی یه بار الکی بهش بگو داری مثلن ۲۰ میلون بدی لازم دار ...

آره من آدمی نیستم  از شوهرم پول بخام  چون هر چی خواستم داشتم خودم ولی اون اویل فکر میکردم وضعشون حوریه ک  مجبوره به مامانش کمک کنه ولی الان فهمیدم ک نه داره فقط سو استفاده می‌کنه  

آره از این دارن سو استفاده میکنن خواهر شوهرم خودش معلمه شوهرش بنگاه دار ولی تموم پیاماش اینه پایه ای ...

چه زرنگ 

بهش یاد بده بگه خودم برنامه جدا دارم

یا برو با همسرت بگیر منم با همسرم 

ای آدم زرنگ

حالا مادرشوهرت هواتونو داره یا فقط پولتون رو دوس داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من باشم رک و واضح تو جمعشون میگم این پسر سر راهیه؟ اصلا علاقه ای بهش دارید؟ یا فقط اومده بره حمالی خرج شما رو بده؟ به پدر شوهرت هم بگو بابا شما واقعا غیرتت میذاره که پسرت بخواد خرح مادرش و خواهر متاهلش رو بده؟ داماد آوردی فقط شب بغل دخترت بخوابه خرجش رو ولی پسرت بده؟ به شوهرت بگو ریالی به خواهرت بدی میرم سراغ شوهرش رسواش میکنم کاری میکنم خواهرتو طلاق بده . میرم تو فامیل میگن اینا مردهاشون مرد نیستن خرج زنشون رو عرضه ندارن بدن 

گاهی باید باید بزنی در سلیطه بازی تا ازت بترسن . 

تجربه منه که بیست سال متاهلم اینه از حق خودت نگذر هیچ کس هیچی تو چمشم نیست هر عروسیم همون اول الم شنگه درست کنه از اون میترسن توقعشونم ازش کم میکنن  همیشه هم احترامش میکنن

هرکیم ساده بود وابرو داری کرد هیییچ حسابش نمیکنن

من باشم رک و واضح تو جمعشون میگم این پسر سر راهیه؟ اصلا علاقه ای بهش دارید؟ یا فقط اومده بره حمالی خ ...

اینجوری اگه علنی شمشیر ببنده دیگه پنهانی میشن 

یواشکی ازش پول میگیرن دیدم که میگم باید شوهرشو مجاب کنه تا عدالت رو رعایت کنه 

ما هم اوایل ازدواجمون باید روز مادر برای خواهرشم کادو میخریدیم تولداشون کادو میدادیم اونا هیچی 

تبریکم یادشون میرفت بگن بهم 

البته خودم میدیدم به اون یکی جاری هام تبریک تولد میگفت ولی به من که براشون میکردم نمیگفتن 

منم وقتی خونه خریدیم واقعا هم زیر بار قرص و بدهی داشتیم له میشدیم دیگه کادو روز مادر برا خواهرش نخریدم عذرخواهی هم کردم  شوهرمم ف نکرد که دارم بدجنسی میکنم