2777
2789
عنوان

سلام یک پیشنهاد خوب برای مامانا

112 بازدید | 9 پست

سلام من مامان سه تا فرزند نازنینم اولین پسرم نه ساله دومین دختر پنج و آخری ۸ ماه است 

خودم هم سی و سه سالم و اهل مطالعه و بسیار حساس نسبت به تربیت بچه هام ‌..

برام مهم بچه هام چه کتابی براشون بخونم چه اسباب بازی داشته باشن و چه کارتن های ببینم...

چند وقتی هست تصمیم گرفتم برنامه های کودکی که تو دوران بچگیم دیدم براشون دانلود کردم میذارم ببینن و چقدر آموزنده و جذاب براشون..مثلا زیزیگولو رو خیلی دوست دارن..آرزو های کوچک ، تعطیلات تابستانی ، شهر در دست بچه ها ، و ....مثلا همین زیزگولو هر قسمتش جذابیت و نکات خوبی داره و بچه هام از کاراکترش خوششون اومد ..تعطیلات تابستان هم بی نظیر ...بنظرم بد نیست شما عزیزان هم امتحان کنین 

بچه های الان با کارتون های قدیمی خیلی حال نمی کنن من تجربه کردم .برای همین کارتون انگلیسی برای دخترم دانلود کردم و الان زبانش عالی شده 😅

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

سلام گلم

منم چهار تا دارم 

دخترم 14 پسرم 12 دختر 3ساله و دختر پنج ماهه

کلا تلوزیون باز نمیشه مگه مهمون بیاد. بچه ها بزرگ برا کوچیک ها کتاب میخوننن یا باهاشون بازی میکنن. 

روی مهارتهای ارتباطی بچه ها بیشتر کار کن

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه های الان با کارتون های قدیمی خیلی حال نمی کنن من تجربه کردم .برای همین کارتون انگلیسی برای دخترم ...

باید از قبل اماذشون کنی من مثلا بچه هام میگن از خاطرات بچگی هات بگو یا خودم میام میگم بعد براشون با جذابیت از کارشناس میگم ...من ک بچه هام خیلی دوست داشتن ..مثلا هرشب دو قسمت از زیزیگولو رو میبینن اونم درصورتی که تکالیفشون انجام داده باشن....خودشون هی میان میگن مامان برامون بذار ببینیم ...تازه شوهرمم کلی خوشش اومده براش نوستالژیک 

سلام گلممنم چهار تا دارم دخترم 14 پسرم 12 دختر 3ساله و دختر پنج ماههکلا تلوزیون باز نمیشه مگه مهمون ...

احسنت عالی عالی ..چقدر خوب و مفید شک نکن حتما نتیجه مثبتش میبینی عزیز دلم اونم تو دنیایی که رسانه ها بهبوه ها رحم نمیکنن 

سلام گلممنم چهار تا دارم دخترم 14 پسرم 12 دختر 3ساله و دختر پنج ماههکلا تلوزیون باز نمیشه مگه مهمون ...

کتاب چیارو‌میخونین ..براشون جذاب ...ممنون میشم معرفی کنید ...من معمولا از این کتابهای مجموعه میگیرم که چندتا داستان داخل یک کتاب و شبا قبل خواب میخونم براشون ...خیلی دوستدارم در طی روز هم مطالعه داشته باشن

چه فاصله سنی خوبی دارن دوتا بزرگ پشت سرهم باز فاصله گذاشتی دوتا کوچک هام پشت سرهم 

کتاب چیارو‌میخونین ..براشون جذاب ...ممنون میشم معرفی کنید ...من معمولا از این کتابهای مجموعه میگیرم ...

بچبچه های خوب عالیه. 

خودم کتاب پدر پولدار و پدر بی پول و بیندیشید و ثروتمند بشید رو تازه دارم. 

ماجراهای جدابش رو قصه شب میکنم. 

دخترم کتاب حدایی که من شناختم رو داره میخونه مال گاندی هست

محمد کتاب جدیدش در مورد سید حسن نصرالله هست اسمش یادم نیس. هر کدوم یه تیکه برا صحبت دارن. 

دختر کوچولوم یه کتاب علوم چندش اور دم دستش هست در مورد صداها

قبلا زیاد انتخاب میکردم چون میخریدم. ولی الان دیگه پنجشنبه میریم کتابخونه شهر

اطلس ها خیلی خوبن. اطلاعات زیادی دارن. 

زندگی نامه ها

امانت بگیر بخون هر کدوم رو دوست داشتی بخر. 

ولی کتاب بچه های خوب رو من از بچگی دارم چند جلد هستن.

کتاب چیارو‌میخونین ..براشون جذاب ...ممنون میشم معرفی کنید ...من معمولا از این کتابهای مجموعه میگیرم ...

کتابهای نارنجی مجموعه هستن. عکس و رنگشون خوبه

چند تا هم از مجموعه کتاب سبز گرفتم. الان یکیش که دم دستم اسمش بنظر من هست. 

نتونستم عکس اپلود کنم کتاب زیر دست و پا زیاده بخاطر این سه ساله. مدام داره میریزه و ورق میزنه