2777
2789

یه روز سر صدای پسر همسایه مون با مادرش بلند شد صدای شکستن شیشه پنجره اومد بعدش مادرش با گریه اومد توی کوچه 

بلند بلند میگفت پسرم دوساله عاشق دختری شده که خانواده نداره صحرایین پدرش معتاده دختره با پسرم خونه رفته حیا نداره ما ابرو داریم چنین عروسی نمیخوام 

پسره هم مهندس بود خیلی ابرو دار اروم بود ازش بعید بود چنین کاری کنه

حتی مادر پسره گفت دعای جدایی هم براشون گرفتم اثر نداره گفت من عروسی که رفته خونه نمیخوام بی حیاست 

خلاصه چندماه صدای درگیریشون میومد اخرم پسره با جنگ دعوا ابروریزی عقدش کرد

من بعد مدتی عروسش رو دیدم شوکه شدم اخه من دختره رو از قبل میشناختم مادرشوهرش راست میگفت دختره خانواده دریده ای داشت کلا ول بود بی بند بار بود تعجبم اومد پسره اینو انتخاب کرده

اخه من چندسال پیش خواستم با فامیل اون دختره ازدواج کنم این دختره با دعا و جادو ازدواج مارو بهم زد تا خواهر خودشو به پسره داد

البته من برام مهم نبود ولی خیلی عجیب بود چطور تونست این پسر رو با این همه مخالفت تور کنه

دو فاکتور:

پسر ساده

دختر زبل

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاشقش شده دیگه 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

خاک تو سر دعانویسا من هرکدومش رو رفتم الکی بود

آره من نرفتم تا حالا ولی یه مدت یه مشکلی داشتم یکی دو‌نفر از تو اینترنت پیدا کردم همشون فقط چرت و‌پرت میگفتن هر کدوم یه چیزی می‌گفت خودم تا حالا دعا نگرفتم

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡