2777
2789
عنوان

داداشم هرچی دلش خواست گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3179 بازدید | 169 پست
اپرا سخت میگیری.اگ ی مادر در مورد چهره عروس آیندش نظز نده پس کی نظر بده.ببین بعد مامانش گفته اشکال ن ...

عزیزم اینا به جهنم نمیبینی این استارتر چجوری فحش جنسی میکشه به بقیه قبل دفاع کردن چرا رفتار طرف مقابل رو نمیبینید؟؟

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
اپرا سخت میگیری.اگ ی مادر در مورد چهره عروس آیندش نظز نده پس کی نظر بده.ببین بعد مامانش گفته اشکال ن ...

چی توی کامنت های من دیدین که فکر کردید من روی این مسئله نقد دارم؟

معلومه ادم نظر میده 

ولی اول اینکه سایز بینی رو ارجح به انتخاب پسرش و رابطه چند ساله نمیبینه

دوم تربیت بچه اش رو هم میبینه

سوم استارتر دارن زندگی ناموفق خودشون رو توی زندگی بقیه تعمیم میدن

و از همه مهم تر 

بینی بزرگ و کلا چهره در برابر تربیت و ادب واقعا مسیله مهمی نیست

کامنت های استارتر پر از فحشه

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اینا به جهنم نمیبینی این استارتر چجوری فحش جنسی میکشه به بقیه قبل دفاع کردن چرا رفتار طرف مقاب ...

بله خیلی زشته تو ی سایت عمومی فوحش رکیک دادن

ولی اول کوکب شروع کرد اینم قاتی کرده 

نمیدونم چرا قشنگ با هم صحبت نمیکنن توهین میکنن

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بله خیلی زشته تو ی سایت عمومی فوحش رکیک دادنولی اول کوکب شروع کرد اینم قاتی کرده نمیدونم چرا قشنگ با ...

من شروع نکرردم مهدیس شروع کرد 

شما برو پست های منو ببین اگه کلمه توهین باشه 

حتی منو‌فحش داد هیچی نگفتم

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
بله خیلی زشته تو ی سایت عمومی فوحش رکیک دادنولی اول کوکب شروع کرد اینم قاتی کرده نمیدونم چرا قشنگ با ...

بله متاسفانه توهین کردن کار مناسبی نیست ولی ایشون انگار خیلی مشتاق شروع همچین چیزی بودن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

زود اسم نازنین منو حذف کن بجاش بنویس مهدیس😂😂😂

من شروع نکرردم مهدیس شروع کرد شما برو پست های منو ببین اگه کلمه توهین باشه حتی منو‌فحش داد هیچی نگفت ...

درست میگی گلم ن شما نبودی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

وقتی میگیم زن علیه زن همینه

طرف قبافه دختره رو پذیرفته خواهر مادرش گیر دادن به دماغ

مگه دماغ همه باید اندازه نخود باشه؟؟؟

این استانداردای مزخرف و ظاهربینی آخرش میشه اینهمه طلاق و ...

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
چی توی کامنت های من دیدین که فکر کردید من روی این مسئله نقد دارم؟معلومه ادم نظر میده ولی اول اینکه س ...

ببین شما بچه نداری احساسی نظر میدی

اولک نظرشو داد بعدم گفت ن خودتی میخوای اوکیه

دوم ی مادر ک مسئول همه رفتارای بچش نیس ک بگیم تربیتش درست نیس .ایراد از خود پسر

سوم میگ مادرشوهر من همش دخالت میکرده حالا مامانم ی نظری داد ک البته درسته مقایسه خوب نیس

نظر اخرتوتو موافقم چ بسا دخترای قشنگی ک ادبو شعور ندارن و پسرو بدبخت میکنن

ببین شما بچه نداری احساسی نظر میدیاولک نظرشو داد بعدم گفت ن خودتی میخوای اوکیهدوم ی مادر ک مسئول همه ...

شما بچه تون ازدواج کرده ؟

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

زود اسم نازنین منو حذف کن بجاش بنویس مهدیس😂😂😂

نمیتونم دیگ اصلاحش کنم😆😆😆

ببین شما بچه نداری احساسی نظر میدیاولک نظرشو داد بعدم گفت ن خودتی میخوای اوکیهدوم ی مادر ک مسئول همه ...

عزیزم مادر استارتر یا خود استارتر که بچه داره به کجا رسیدن