2777
2789
عنوان

داداشم هرچی دلش خواست گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3008 بازدید | 169 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاپیک رو خوب شروع کردنبد تموم کردنهر دختری با هر قیافه ای وارد این خانواده بشه خوشبخت نمیشهاول اینکه ...

ارزومیکنم این دختر خانم نصیب یه مرد آقا وباشخصیت وفهمیده وعاشق بشه ،باورکنید کسایی رو دور وبرمون میبینم که فقط چشم وهم چشمی بهونه آوردن که عمل لازمن وبینیشو عمل کردن نمی‌دونم چرا خودشون متوجه زشت تر شدن خودشون نیستن اعتماد بنفسشون هم بالاست فکرمی‌کنن خیل خوشکلترشدن درصورتیکه خیلیهاشون نچرال قشنگترن

ببین اونم هزاربار باباش داداشمو دیده و نظر داده ما حق نداریم؟

اونم نظراتش ظاهری و تا این حد تخریب کننده بوده؟

اصلا جفت خانواده عجیبید و کارتون غلطه، چرا حرف میبرید و میارید؟ این چیزا اصلا نباید به گوش اون یکی برسه چطور داداش شما میره حرفاتونو راحت به دختر بیچاره میگه و شماهم خبر دارید اونا راجبتون چی میگن، زشته بابا اینکارای غیر حرفه ای رو نکنید

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

گوشش یا بینیش ، کدومش دست خودش بوده؟! که‌بخواد بخاطرش باهاش همچین رفتاری بشه؟

حالا انگار چی شده

مادرش ی کلمه گفته دختر خانم خوش چهره نیس

توم کشتی خودتو

نکنه بینی خودتم بزرگه اینجوری گارد گرفتی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
حالا همه طرفدار بینی بزرگ شدن.اشتباه از داداشت بوده.مادرت بنده خدا نظرشو گفتهقفل کن تا نخوردنت

دختر استارتر توی چهره اش مشکل سلامتی داره

آیا دلش میخواد پس فردا یه پسر انتخابش کنه و رفتار و اخلاق دخترش رو بشناسه و چهره اش رو بپذیره 

ولی بعد بخاطر حرف مامانش دختر ایشون رو بیاره کنار؟

مسئله بینی بزرگ نیست

برادرشون چند ساله با اون دخترخانم هستن

اول دوستی نیست که بگیم مهم ترین چیزیه که از خانم میشناسن

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

تو ی چیزیت هس

مشخصه اینجا کی چیشه 

همه دیگه فهمیدن چه اعجبوبه هایی هستین 

ارزو میکنم اون دختر نصیب یه خانواده با کمالات و با شعور بشه نه شما

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
اگه اینجور خانواده خواستگاریت بیان با لگد پرتشون کن بیرون

جدی ولی با کسی درارتباطم تمایل ازدواج ندارم چند ماه پیش خودشونو نشون دادن مادرش گفته این دخترو ول کن رفتن خاستگاری ی دختر دندون پزشک بعد دیدن دختره عین ما نیست بعدش پسرشون دوراشو زد برگشت😐

حالا با چهارتا شاخه گل 

بیرون کادو اینا 

بعدش اومد گفت مادرم اینارو  یه روز میارم ببینه ترو😐

دختر استارتر توی چهره اش مشکل سلامتی دارهآیا دلش میخواد پس فردا یه پسر انتخابش کنه و رفتار و اخلاق د ...

من حتی میترسم رو این مورد نظر بدم 

ولی بخدا که بارها دیدم یکی بقیه رو مسخره کرده ایراد گرفته سر خودش اومده 

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
حالا انگار چی شدهمادرش ی کلمه گفته دختر خانم خوش چهره نیستوم کشتی خودتونکنه بینی خودتم بزرگه اینجوری ...

میتونی درخواست بدی هم عکس بچگی بفرستک بذات هم الان ، ببینی که بینیم کوچکترین نقضی نداره ، صرفا فرقم با شما اینه که شما شعور ندارید تو قیافه بقیه دخالت نکنید