2777
2789
عنوان

داداشم هرچی دلش خواست گفت

3024 بازدید | 169 پست

داداشم چندساله با ی دخترس ما خیلی وقت پیش گفتیم بریم خواستگاریش اما هرروز ی چیزی میگن داداشم خیلی خیلی خوشگل و جذابه یعنی از همون سن بلوغ همه دخترا شمارشو ازم میخواستن وضع مالیشم اوکیه 

چندوقت پیش دختررو دعوت کردیم ک مامانم ببینه و آشنا بشن اولین بار بود تا دختررو دیدیم جا خوردیم چون با عکس فرق داشت گوشاش و بینیش خیلی بزرگه خیلی ساله ب داداشم گفته بود میخوام بینیتو عمل کنم ولی هرروز ی بهونه میاره ک عمل نکنه خلاصه روزی ک اومد خونمون بعد ک رفت مامانم ب داداشم گفته بود ک اگه نظر منو میخوای خوشم نیومد از چهرش بخاطر بینیشو اینا اما نیم ساعت بعد مامانم ب داداشم زنگ میزنه که اشکال نداره و اینا منم ب مامانم گفتم چرا گفتی ک دختره اینجوره اونجوری دل داداش میشکنه داداشمم ب دختره خبر داده خنگ 

حالا دختره گفته من دیگ پامو اونجا نمیذارم دیروز حرف شده هرچی دلش خواسته داداشم ب مامانم گفته مامانمم گفته من مادرتم حق ندارم نظر بدم،؟برو هرکار میکنی بکن دیگه خلاصه داداشم الان قهره مامانمم دیروز خیلی نارحت بود مردم چ اعتماد ب نفس دارن من با اینهمه قشنگی بازم مادرشوهرم او همه چی شوهرم نظر میداد و دستور میداد ب خدا تعریف نمیکنم ولی هرکی میبینه میگه تو خیلی سرتری از شوهرت پلی شوهرم اخلاقش خوبه از من بهتره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هر کار اشتباهی مادرشوهر شما کرده قرار نیست شمام سر عروستون بیارین و مقایسه کنید

کار مادرتونم قبول کنید قشنگ نبود

ولی مقصر همه اینا بچه بودن داداشتونه چجور میشه ی مرد اینقدر بی فکر و جوگیر باشه

ببخشید ولی گوهخوری بینی اون به شما نیومده

حس میکنن یه زری بزنن باید تو هر موضوعی ، چتد دقیقه ببندین گاله رو شاید خوشتون اومد ، احمقا

حالا قیافشم بیینی میمون متحرکه میگه من خوشگلم