2777
2789
عنوان

دست تنهام خیلی😞😞😞پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3217 بازدید | 169 پست
تاپیک قبلیتم دیدم که گفته بودی میخام برگردمببین نصیحتمو گوش کن تونینیسایت هیچوقت مشاوره واسه زندگیت ...

زایمانم خیلی سخت بود

بعد اونم مشکل زیاد داشتیم خانواده ها هم اومدن وسط پدر خودمم باهاش قطع ارتباط بود اون موقع ترغیبم کرد به طلاق و یه سری لج و لجبازی پیش اومد اخر جدا شدیم

فقط یادت نره حس بینمون عشق بود....    (م)               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه شماامروز جمعست حرفاتو با لحن خوب پیام کن براش تو پیامرسان و سعی کن طوری حرف بزنی که نرم بشه برگ ...

جواب پیام نمیده هی میگم بابا پسرم همش داره گریه میکنه باز جواب نمیده

جدا شدیمممم

اوه فکر کردم با هم هستید 

ان شاء اله عاقبت بخیر بشید

عزیزم اگر فکر میکنی میتونی تحمل کنی و آدم درستیه برگرد بهش حالا که بهت پیشنهاد داده 

ممکنه الان که نیومده سراغت اثر رفتار خودت باشه 

خودت نروندیش؟اکر بخش تمایل داری و اگر اینطوره بهش زنگ بزن ویا پیام بده  بگو طفل معصومت بیقراریتو  میکنه اون گناهی نداره بیا ببینش 

یا اینکه مادرش زیر گوشش خونده که برات زن نمیشه و براش لقمه گرفته 

بشین قشنگ فکر کن و از خدا کمک بخواه برات راه باز کنه به سمت خیر و خوبی 

نزار بیشتر کش پیدا کنه اگر میخوایییش اگر دلسرد بشه میزه سراغ یکی دیگه 

خیلی ناراحت شدم 

خدا به حق امام زمان کمکتون کنه زندگیتون درست بشه هم شوهرت پخته و عاقل بشه و هم شما طاقتت زیاد بشه و آسونی بیاد به زندگیتون 

من نمیدونم چی بینتون گذشته 

گفتی همسرت تک فرزنده ولی آدم خوبیه 

بابا اصلا حالا که اینطوره دستش تو جیب باباش باشه مگه پدرومادرش مالشون رو میخوان بزارت برا کی غیر از پسرشون 

اگر آدم خوبیه واقعا لطفا بهش پیام بده برگرده اگر نامرد بود معتاد بود دست به زن داشت و خیانتکار بهت حق میدادم و میگفتم دور شو ازش 

معلومه مردی که زن و بچه داشته بچشو میبینه میسوزه دختر شما خودت خامیبرگرد به زندگیتزندگی باصبر ساخته ...

زندگی میکنم

حتما که برای زندگیم به اون نیاز ندارم

اینکه سر یه سوتفاهم با من دعوا کرده امانمیاد دادن پسرم واقعا بیشعوریشه

زایمانم خیلی سخت بودبعد اونم مشکل زیاد داشتیم خانواده ها هم اومدن وسط پدر خودمم باهاش قطع ارتباط بود ...

خب همش سر بی عقلی دیگران و خودت

کاملا معلومه 

طبیعی نیست یه خانم با بچه کوچیگ طلاق بگیره

دوران شیرین زندگیت بوده

همش با بی عقلی بقیه

برگرد دختر سر زندگیت

نه پدرت واست کاری میکنه نه پدر اون

خودت.دست به کار بشو

باید نهایت سعیتو بکنی حتی اگر داد زد دعوا گرد بگو بخاطر پسرمون و ایندش ما باید باهم باشیم 

درستش کن هر طوری هست.نزار از بی عقلی بقیه و خودت و بیفکری و غرور و دست رو دست گذاشتن بیچاره بشی هیچ کجا زن مطلقه ارزش ندازه زندگی خوبتو رهاکنی که چی بشه موهات سفید بشه برگرد به همسرت غرور رارها کن مردا مغرورن زن باید باسیاست و ترفند و سکوت حل کنه تو سکوت کن بزار برگردید بهم بعدش درست کن کارا رو الان حرف بزنی دعواست فقط سکوت کن بگو باید بریم محضر عقد کنیم 

اوه فکر کردم با هم هستید ان شاء اله عاقبت بخیر بشیدعزیزم اگر فکر میکنی میتونی تحمل کنی و آدم درستیه ...

یه سوتفاهم بینمون پیش اومد باهام دعوا کرد از اون روزم دیگه جواب تلفن نمیده

اوه فکر کردم با هم هستید ان شاء اله عاقبت بخیر بشیدعزیزم اگر فکر میکنی میتونی تحمل کنی و آدم درستیه ...

صد بار پیام دادددممم به هیچ جاش نیست 

بابا بچتهههه

اتفاقا مامانش هیچ جا نگفته جدا شدیم چون دلش میخواد برگردیم

مامانش خیلی گله

اخه نمیشه زندگی که خرجت با پدرشوهرت باشه خیلی سخت تر از اونیه که فکر میکنی ،پدر شوهرم حیلی ادم عجیبیه

خب همش سر بی عقلی دیگران و خودتکاملا معلومه طبیعی نیست یه خانم با بچه کوچیگ طلاق بگیرهدوران شیرین زن ...

پدرم بهم گفته اگه برگردم دورشو خط بکشم انگار اصلا خانواده ندارم

خب همش سر بی عقلی دیگران و خودتکاملا معلومه طبیعی نیست یه خانم با بچه کوچیگ طلاق بگیرهدوران شیرین زن ...

وای نه بابا به خدا به این سادگی نیست

خوش اشتها میگه برگردیم دوباره بچه دار بشیم

یه سوتفاهم بینمون پیش اومد باهام دعوا کرد از اون روزم دیگه جواب تلفن نمیده

پس بهش توضیح بده قضیه چی بوده 

سوء تفاهم با حرف زدن با لحن آروم و مهربون حل میشه 

واقعا از خدا میخوام بهترین برات اتفاق بیفته 

ای‌ کاش برگردی خودت و خودش حل کنین موضوع رو 

این زندگی تو هست