اون دختره اومد به داداشم پیشنهاد رل زدن داد داداش منم قبول کرد و الان چند ماهه که رلن و دختره خیلی داداشمو دوست داره و وابستشه داداشم اونو نمیخواد و میگه فقط برای سرگرمی باهاشم و دوست بابامم دنبال یه دختر برای پسرش میگشت داداشمم اون دخترو پیشنهاد داد و حالا بابام با خانواده دوستش فردا میخوان برن خاستگاری اون دختر من خیلی نگران اون دخترم ببینه بابای دوست پسرش رفته خاستگاریش اونم نه برای دوست پسرش براس یکی دیگه خورد میشه خیلی آسیب روحی میبینه خیلی سخته واقعا من خودم دخترم دلم نمیاد به داداشم میگم به بابا بگو نره میگه من روم نمیشه خودت بگو به حرف منم که گوش نمیده خب چیکار کنم یه راه حل بدین که یه کاری کنم بابام نره
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آقایون درخواست دوستی به هیچ عنوان ندن ❌ اینجا یه سایته برای خانوم ها واقعا خیلی زشته انقدر آدمای چیپی هستید که بیاید به دختر و زن مردم درخواست دوستی بدید !
فکر میکردم میمیرم...اما نمردم، فکر میکردم هرگز از غم و اندوه رها نمیشوم اما رها شدم، فکر میکردم این درد هرگز رهایم نمیکند اما رها کرد... فکر میکردم شب نخوابی هایم تمام نخواهد شد... اما تمام شدند ... فکر میکردم دیگر هیچ رنگی جز سیاه را تشخیص نخواهم داد ... اما تشخیص دادم... فکرمیکردم حال دلم تا ابد خوب نخواهد شد... اما خوب شدم و من مصداق بارز <این نیز بگذرد> هستم!
عزیزم تو چقد خوبی...و داداشت چقدر...بزار برن بزاری برن خیلی بیشتر به اون دختر کمک کردی چشمش باز شه
خب نرن هم بلخره چشم دختره باز میشه تازه برن ممکنه داداشم دختره رو گول بزنه بگه خیلی به بابام اسرار کردم گفتم اونو دوست دارم نرو ولی اومد من میخوام دختره بخاطره داداشم خاستگارشو رد نکنه و از طرفی دلش در این حد نشکنه