2777
2789
عنوان

چرا واقعا❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیشب یادم رفت بگم ازجنگ هم میترسم اینم یکی دیگه ازافکاری بودکه ازذهن مریضم اومد

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
کاش منم می تونستم همسرمو مومیایی کنم ببینمش تاآخرعمرم البته نمی دونم من اول می رم یااون

زندشو بچسب تا هست

مومیایی از درون کرم خورده میخوای چیکار؟

فکر می‌کردم می‌میرم...اما نمردم، فکر می‌کردم هرگز از غم و اندوه رها نمی‌شوم اما رها شدم، فکر می‌کردم این درد هرگز رهایم نمی‌کند اما رها کرد.‌.. فکر می‌کردم شب نخوابی هایم تمام نخواهد شد... اما تمام شدند ... فکر می‌کردم دیگر هیچ رنگی جز سیاه را تشخیص نخواهم داد ... اما تشخیص دادم... فکرمی‌کردم حال دلم تا ابد خوب نخواهد شد... اما خوب شدم و من مصداق بارز <این نیز بگذرد> هستم!

حدسم درست بود پس قرص و مشاوره های پزشکی رو رعایت کن و مصرف کن خب ؟؟؟ اصلا قطع نکن در کنار آن مشاوره ...

وقتی تاثیری نداشت قطع کردم 

چند نفر گفتن علت حال بدت ماورائیه گفتم یعنی چی گفتن احتمالا چشم بد بهت رسیده 

مامانم پیش ۳تا دعانویس رفت و دعا گرفت ولی تاثیر نداشت 

یعنی ممکنه آدم زنده باشه ؟😭😭😭😭

من شنیدم یکی از پله افتاد مرد یعنی ممکنه منم یه روزی از پله بیفتم بمیرم 

من شنیدم یکی با ماشین تصادف کرد مرده یعنی ممکنه منم همونطوری بمیرم

من شنیدم یه نفر موقعی که آبمیوه گیری رو روشن میکرد برق اتصالی میکنه میمیره مگه ممکنه؟یعنی امکان داره منم اینطوری بمیرم؟

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
من شنیدم یکی از پله افتاد مرد یعنی ممکنه منم یه روزی از پله بیفتم بمیرم من شنیدم یکی با ماشین تصادف ...

شما منو خوب توصیف کردید😭😭😭

ذهنم به شدت بیمار شده 😭😭💔

زندگیم داره تباه میشه