2777
2789

همسرمم رفت سرکارامروزصبح

بااینکه کلی درس خونده والان به درجات بالا شغلی رسیده وحقوقشم نسبت به بقیه کارمنداخوبه ولی بازم خرج زندگیمون نمیچرخه وشوهرم همش میگه خوش به حال اوناکه رفتن ازاول کارآزادچون واقعامیبینیم چقدرپولدارشدن وماکلی درس خوندیم وتهش هیچی نداریم

کادردرمان

خدا قوت

ی سری کارا شیفتاشون اجاره دیگه ،چاره ای نیست ولی خدا رو شکر که مشغولی ،منم زیاد ازین جمعه ها و عیدا رفتم سر کار 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا قوتی سری کارا شیفتاشون اجاره دیگه ،چاره ای نیست ولی خدا رو شکر که مشغولی ،منم زیاد ازین جمعه ها ...

اجباره

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

جمعه که خیلی وقته تعطیل نیست تازه برای بعضیا اوج کاره    جوان دانشجو حالا که جون داری کار نکنی وقتی پیرو ضعیف شدی باید جون بکنی      خدا کنه حداقل خودت بفهمی و زحمت هاتو هدر ندی و ولخرجی نکنی  پولاتو هرچقدرم کم باشه جمع کن  زندگیتو بساز    امروز کار نکنی فردا هر چی کار کنی فایده نداره    

اسی  من از جمعه ها بدم میاد. خونه شلوغه و تلویزیون روشن. دربدر دنبال ناهار. مرتب تذکر به بچه ها واسه حمام و درساشون. وای که چقدر بدم میاد از جمعه ها .البته همسرم سرکاره خداروشکر وگرنه با وجود اون سخت تر میشد.

وافعاخدالعنتشون کنه ک زندگیاروجوری کردن ک وقت نفس کشیدنم نداریم جمعه است دلم میخاست برم صحرا.ولی شوهرم میگه اگه یک روز نرم زندگی میلنگه بدبخت ساعت هفت میزنه بیرون تا۱۱شب.اخرشم بخورونمیریم

خدا قوتی سری کارا شیفتاشون اجاره دیگه ،چاره ای نیست ولی خدا رو شکر که مشغولی ،منم زیاد ازین جمعه ها ...

با اول امضاتون یاد شهاب بلاگره افتادم😂

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

خیلی از خانوما و اقایون جمعه سر کارن شرایط ایجاب میکنه🤕روزای خوب هم میاد ان شالله

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

خسته نباشید 

همسر منم جمعه ها هم سر کاره

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....