2777
2789
عنوان

میشه بهم بگید چطور پارتنرمو جذب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات🥰

❤️🖇️

ببین مثلا الان دوره شهر دیگه ایه.بهش فهموندم ک دوس دارم بیشتر وقت بذاری پیشقدم شی تو پیام و... وقتی میگی دوستت دارم چرا نمیتونی اینا رو انجام بدی. 

اونم پرونده گفته من ک پیشت نیستم چجور بهت ثابت کنم دوستداشتنمو،‌ میگم ی سلام صبح بخیر ساده ک کاری نداره. میگه رابطه بجای حساس ک برسه دیگه سلام صبح بخیر معنی ندارع بین عاشق و معشوق. این سلام صبخیر واسه دوره ای بود ک عادی و معمولی بود رابطمون.

اعصابم خرابه ازین رفتارش چیکار کنم 

❤️🖇️ببین مثلا الان دوره شهر دیگه ایه.بهش فهموندم ک دوس دارم بیشتر وقت بذاری پیشقدم شی تو پیام و... ...

خب بگو وقتی صبح بیدار میشم میبینم پیام دادی روزم ساخته میشه یا بگو دوست دارم اولویت زندگیت باشم بهم توجه کنی. خواسته‌هاتو بگو ولی اگه زیاد بگی بی‌معنی میشه براش. دوتا شهر متفاوت زندگی میکنید؟

❤️🖇️ببین مثلا الان دوره شهر دیگه ایه.بهش فهموندم ک دوس دارم بیشتر وقت بذاری پیشقدم شی تو پیام و... ...

رفته شهری دیگه ی سرکار. از قضا از اول رفتنش رابطمون شکل گرفت و هنوز نشده ک برگرده. آخر ماه میاد پیش ما 

خب بگو وقتی صبح بیدار میشم میبینم پیام دادی روزم ساخته میشه یا بگو دوست دارم اولویت زندگیت باشم بهم ...

بهش گفتم. گفت چشم ولی خبری از عمل نیس.

همشهری ایم فامیلیم. فعلا جایی کارش لنگه 

شاید یکم بگذره بهتر بشه. از جزئیات رابطتون با خبر نیستم که بتونم بگم بهتر میشه یا نه

من الان پیشقدم نشم تو پیام دیگه ؟

چیکار کنم دقیقا ؟؟

ولی وقتی پیام میدادم خوب و مشتاق جواب میده

من الان پیشقدم نشم تو پیام دیگه ؟چیکار کنم دقیقا ؟؟ولی وقتی پیام میدادم خوب و مشتاق جواب میده

از ی طرف غرورم وسطه و نمیخام فک کنه اویزونشم. از طرفی هم نمیخام سردی و فاصله بیفته بین رابطه