2777
2789
عنوان

رفتار بازیگران هفتاد سی در اکران خیلی بد بود💔

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 39 پست
احتمالا رفتاراشو تو پست های اینستا دیدی، منم طبق اونا همیشه فکر میکردم چقدر مهربون و مردمیه بخاطر هم ...

فیلمش چطور بود؟ما که زودپز و تگزاس رفتیم کهیر زدیم از بس مسخره لوس بود اصلا طنز نداشت 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار درستی میکنی، معین عشقه ایشالا ایران بیاد

انشاالله❤❤

تو هم خودتا ناراحت رفتار ادمایه بی ارزش نکن دستت هم درد نکنه بهمون گفتی اگ یه روز بیرون اتفاقی دیدمشون محل... هم بهشون نمیذارم😂😂

بیشترشون همینن ولی ملت هم جنبه ندارن واقعا یه سری یه جوری اویزون میشن طرف میگه بهتر اینطوری رفتار کن ...

وای یه فیلم پخش شده بود ازکامران هومن

همینجور که داشتن رد میشدن یکی از طرفدارا دستشو کشید رو شونه کامران بعد عربده میزد و گریه میکرد دستمممم کامراااانی شدددد😐😐😐😐😐

احتمالا رفتاراشو تو پست های اینستا دیدی، منم طبق اونا همیشه فکر میکردم چقدر مهربون و مردمیه بخاطر هم ...

عجبیه من اخرین بار دو سال پیش چندین بار پشت هم از نزدیک دیدم برخوردشو الان میگی تعجب نکردم چکن ی وقتا مشهور شدن باعث میشه ادم از خودش دربیاد اون موقع ها که خیلی مهربون بود به دل نگیر لوتوس مال. موقع اکران خیلی شلوغ و کلافه کننده. میشه

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

علاقه ی شمارودرک میکنم ازون طرف چنتامصاحبه دیده بودم ازبازیگرامیگفتن که اوناهم مثل ماآدم هستن وشایدتواون زمان شرایط اینونداشته باشن که بخوان عکس بندازن یاروی خوش داشته باشن مثلامدیری میگفت بعدخسروشکیبایی دیگه تشییع جنازه هنرمندانرفت یسری اومده بودن باوسایل پیک نیک توبهشت زهراتابابازیگراعکس بندازن یامراسم هاددی نوروزی نمیدونی چه بلبشویی بودیا۰۰۰پس بیخیالشون

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

البته من ی اخلاقی دارم بازیگرارو میبینم نزدیکشون نمیشم و به چشم ی ادم عادی میبینم اینام حق دارن راحت برن و بیان واقعا خوش حالم که مشهور نشدم چون خیلی سخته همه سمتت بیان. تو هر جایی که بری

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳