2777
2789
❤️❤️عزیزم خدا خودش شاهده که من منظورم اصلا این نبود که مستاجر باید خونه رو خراب کنه منظورم این بود ی ...

میدونم اسی توضیح نده عزیزم

اینا از اون صاحب خونهای گدا زاده ان که فکر میکنن خدا بهشون‌اجازه بردن مالشونو به اون دنیا میده 

دیدم صاحب خونه اذیت کن که گیر میده انگار مستاجر بردشه و تحقیر و توهین میکننن

ایشالاه خونه دار شی به حق علی غصه نخور خدا میبینه همرو

@niniyar_3 کاربر توهین کنه عقده ای بازی در بیاره مشکلی نیست؟!فقط ما الکی باید تعلیق شیم؟🥲اسی شک ن ...

مکه من گفتم پولدارم 

اصلا برام مهم نیست که تعلیق شم خیالت راحت 

فقط میدونم امثال شما بچه اید هیچ از زندگی و بالا پایین های که خدا در نظر گرفته برای همه خبر ندارید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مکه من گفتم پولدارم اصلا برام مهم نیست که تعلیق شم خیالت راحت فقط میدونم امثال شما بچه اید هیچ از زن ...

از کجا میدونی ما بالا پایین نداشتیم؟ تو وقتی یه ماشین اسنپ سوار میشی میشینی روکش صندلیشو بکنی؟ نه! اینم همونه قرار نیست گچ خونه مردمو خراب کنی

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

نمی‌دونم چطور قضاوت می‌کنید اما به نظرم لایق بدترین حرفا بود که اینجا جاش نیست و نخواهد بود

فقط شما این نظر رو دارید

چه تاپیک های 20 تومن پیش مستاجر که قفلشون کردی به خاطر هجمه کاربرا و چه تاپیک میخ زدن و چه تاپیک جوجه گوگولی هیچکس به شما حق نمیده ولی شما رو نظر خودت پافشاری میکنی

فقط شما این نظر رو داریدچه تاپیک های 20 تومن پیش مستاجر که قفلشون کردی به خاطر هجمه کاربرا و چه تاپی ...

الان یا بی ادبی میکنه یا میگه اکانت دیگه اون کاربر هستین

به قول خودش بخاطر فشار روحی که روش هست اینجوره

اهمیت نده

دعوای مجازی با چهره های واقعیشون بدون حضور طرف دعوا

من توی چند تاپیک ایشون و تاپیک کاربر دیگه که ایشون هم بودن بودم و کامنتاشونو دیدم که این نظرو نوشتمچ ...

من‌برعکس تو خاله زنک و این‌چی گفت اون خر  چی گفت‌ نیستم چیزی که دیدم قبول دارم 

هیچکس با حرف نمیتونه پرم کنه مادر نزاییده 

چیزی که دیدم اسی توشرایط سختیه و اومده دردول کنه 

از کجا میدونی ما بالا پایین نداشتیم؟ تو وقتی یه ماشین اسنپ سوار میشی میشینی روکش صندلیشو بکنی؟ نه! ا ...

شما که هیچ نمی‌دونی و قضاوت نادرست کردی بنظرم بهتره سکوت کنی 

عذر میخوام از شما 

ولی همچنان نظرمه که اوشون یه گوسفنده❤️

شما که هیچ نمی‌دونی و قضاوت نادرست کردی بنظرم بهتره سکوت کنی عذر میخوام از شما ولی همچنان نظرمه که ا ...

تگ نینی یار رو پاک کردم❤ منم عذر میخوام

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مرسی از شعورت عزیزدلم شما ببخش ❤️

❤❤❤