2777
2789
عنوان

بعضی مستاجر های عقده ایی

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 44 پست
خوشحالم که انقد سوختی که بخاطرم وقت گذاشتی انقد تایپ کردی 🌚🤌🏻

😂😂😂😂خدا شفا بده واقعا

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بعضی وقتاهم صاحب خونه بی انصافه همه جور آدم داریم عزیزم الان خواهرمن باصاحب خونه درگیره خودشم نه پسرش میگه ما کم ازت پول گرفتیم بخاطراینکه بیای به مادرمون سربزنی کاراشوبکنی داری ازمادرم سواستفاده میکنی درحالی که الان مادره میگه توروخدانرو من باتوراخیالم راحته ۲۰۰فقط بذاررواجاره من دروغگونباشم اما پسرش میگه باید بلندشی 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشحالم که انقد سوختی که بخاطرم وقت گذاشتی انقد تایپ کردی 🌚🤌🏻

سوختن تو مشخصه واقعا از صمیم قلب برات دعا میکنم خدا هم بهت پول بده هم آرامش واقعا گناه داری ،خیلی قابل ترحمی خیلیییی

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
خراب کننروزی که میخوان تخلیه کنن وقتی که صاحبخونه به عنوان خسارت پول رهن رو کم کرد حالشون جا میاد ان ...

عزیزم منظوره من این بود که تو یه تایپیک دیگه خوندم که مستاجر حق نداره یه میخم بزنه 

ولی حق باشماست من انقد با شعورم که خونه رو دسته گل تحویل میدم سه روزه دارم میسابم جوری که همش میگم هرگز اینطور تمیز نکردم وقتی خودم بودم

یه مستاجری مادر من داشت هنوز که هنوزه یادم نمیره خونه رو ترکوند و تحویل داد ولی انقدر به بهانه های م ...

مثل مستاجر های پدرم پول اب و برق و گاز رو هم گذاشتن رو دستمون که از رهنشون هم بیشتر بود باضافه بقیه وسایل که باز کردند و بردند با چهارماهی که کرایه ندادند 

با کارهای زشتی که میکردند و همسایه ها شکایت میکردند

بابام گفت فقط شرشون کم بشه پول نمیخوام...خدا لعنتشون کنه هر جا رفته بودند اینکار رو کردند الهی هر جا هستند فقط عذاب بکشند

❤❤❤

ما یه عمره مستاجر داریم با مردم عین ادم رفتار کردیم اونا هم متقابلا بدی نکردن و اگه اسیبی بوده خودشون درست کردن بابای من سخت نمیگیره تو این مسائل اهل خسارت گرفتن نیست  این ندید بدید بازیا چیه اول و  اخر  قبر صاحب خونه و مستاجر یه اندازه اس

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

هم صاحب خونه گاو داریم هم مستاجر گاو‌

صاحب خونه گاو اونه که خونه کثیف میده دست مستاجر خداد تومنم اجاره میگیره تا دسته هم موقع پاشدن کم میکنه از رهنش چون خونه داره صرفا

مستاجر گاوم اونی هست که خونه سالم میدی دستش داغون میکنه و اجاره هم درست نمیده پرو هم هست

چه دارا چه ندار ممکنه گاو باشن پس شما شور نزن

اسی چقدر مال پرستی خرص نخور همرو باید بزاریم بریم ملگه انگلیس دست خالی رفت‌بعضی کاربرا همینجوری وقتی ...

چی میگی عزیزم ؟ 😂تو ماشین بخر بزار تو کوچه خرابش کنن ،بعد بگو اشکال نداره 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
ما یه عمره مستاجر داریم با مردم عین ادم رفتار کردیم اونا هم متقابلا بدی نکردن و اگه اسیبی بوده خودشو ...

من میگم آدم باید با فرهنگ باشه ،واقعا خدا به همه روزی میده 

لحن شما هم اصلا قشنگ نیست

جوآب سلام، علیکه

هم صاحب خونه گاو داریم هم مستاجر گاو‌صاحب خونه گاو اونه که خونه کثیف میده دست مستاجر خداد تومنم اجار ...

منم نگفتم صاب خونه خوبه،مستاجر. بده

میگم اگ خونه رهن کردین ،در حد تابلو و ساعت میخ کوبیدن اوکیه ،ولی دیگ نباید خرابش کرد اصلا ،فرهنگ داشته باشید

یا مسخره میکنن یا توهین 

بعضیا خیلی زبون نفهمن