2777
2789
عنوان

باشوهرم قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 102 پست
اینجا فضای مجازیه گلموقتی مشکلت رو مطرح می کنی باید منتظر هر نظری باشیبعضیا کلا مدل حرف زدن شون اینط ...

چشم قلبم حتمابهش فکرمیکنم اون میگ هیچ جاحق نداری کارکنی مگ  کمکم قانعش کنم

مرسی عزیزم واقعااا یه عده رودرک نمیکنم گ عوض. دلداری باادم سرجنگ‌دارن انگارحق باباشونوخوردم

خب ، عزیزم شما ناراحت نشو، خیلی ها از دیدگاه خواهرشوهری نوشتن. بعضیا یادشون میره، عروس هم هستن. فردا همین خانوما، دختر عروس کنن، مطمئن باش مزخرفاتی که نوشتن رو خودشون قبول نمیکنن. 

هر نظری ارزش ناراحت شدن نداره گلم.

بنظرم با همسرت صحبت کن، ببین تا کجاها، دوست داره دخالت کنه و حمایت مالی کنه از بستگانش... و چه فکری درباره تو میکنه؟ اگر تو مثل خودش اینجور شرایطی داشتی، انتظازش از تو چی بود؟

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می‌دونی اسی مشکل ما ایرانیا چیه؟ 

اینکه توقع داریم بخوابیم و از آسمون پول بباره

یه همسایه داشتیم پسرش سوئد زندگی می کرد

می گفت پسرم ساعت 9 صبح زنگ میزنه من گوشیو برمیدارم میگه مامان هنوز خوابی

بلند شو اینجا ساعت 9 صبح چند ساعته زن و مرد از خونه زدن بیرونو مشغول کار هستن

حتی بچه هاشون از یه سنی به بعد میرن دنبال کار و درآمد 

ولی ماها البته دور از جون خیلیا فقط بلدیم غر بزنیم و از دیگران توقع داشته باشیم

خب چرا یه مرد که خانواده داره نباید کار کنه و خرج زندگیش رو خودش بده؟ 

خب ، عزیزم شما ناراحت نشو، خیلی ها از دیدگاه خواهرشوهری نوشتن. بعضیا یادشون میره، عروس هم هستن. فردا ...

چشم عزیزدلم سعی میکنم ناراحت نشم...حالاخوبه خودم خواهرشوهرندارم امابه لطف اینجاکلی خواهرشوهرپیداشد😂حتماعزیزم فعلاکه قهرکرده سرحرف من اروم‌ک شدباهاش حرف میزنم

می‌دونی اسی مشکل ما ایرانیا چیه؟ اینکه توقع داریم بخوابیم و از آسمون پول ببارهیه همسایه داشتیم پسرش ...

دقیقا اگ بابای شوهرمم ازاول کارمیکردالان زندگی متاهلی بچش اینجورمختل نمیشدمثلااگ شوهرخودم بیکاربودومن نادونی میکردموباهاش ازدواج میکردم بعداخرجمونوپسرمون میخاست بده اه زنش دامن شوهرمومیگرفت   نمیدونم چرا مردامون اینجوری شدن

می‌دونی اسی مشکل ما ایرانیا چیه؟ اینکه توقع داریم بخوابیم و از آسمون پول ببارهیه همسایه داشتیم پسرش ...

ومشکل شوهرمنم اینخ ک فک میکنه اگ بیرون کارکنم منوازدست میده هوووف ن خودش کمکشوقطع میکنه ن‌میزاره من خودم کارکنم 

چشم عزیزدلم سعی میکنم ناراحت نشم...حالاخوبه خودم خواهرشوهرندارم امابه لطف اینجاکلی خواهرشوهرپیداشد😂 ...

نه قهر نکن ... قهر تو این شرایط از نظر اون یک پارامتر منفی از توئه.... شل کن ، بطرفت اومد، باهاش صحبت کن. از در دوستی ، نه با حالت پس گرفتن حقت 😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون پدرش بیکاره مجبوره خرج خانواده رو بده. قید خونه و ماشین خریدن هم بزن چون پدرش هم خونه نداره مگر اینکه ارثی چیزی بهشون برسه. دلم برای پسره سوخت چون شرایط زندگیشون جوریه که مجبوره خرج خانواده بده و به زندگی خودش نمیتونه برسه

این رومیکنه وفیششم ازالان نشونم میده ازین لحاظاصادقه باهام ولی کمک کردنش اونم توشرایطی ک بخداشباسرمو ...

خوبه صداقتش.  ولی تو هم گشنه نخاب ازپولش چیزمیز بخر بخورید بزار به بودن در کنارت لذت ببره

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
چجورشل کنم خخخ اخه ازدیشب قهریم

منظورم اینه که سفت نباشی. مثلا اون پیام میده یا داره زتگ میزنه، جوابشو بدی، سرسنگین هم اگر میخوای باشی، لحنت مهربون باشه عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40