2777
2789
عنوان

باشوهرم قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 102 پست
ادم وقتی باید جلوش بگیره ک از قبل ندونهوفتی میدوتی دیگه مقابله کردن ندارهاگه نمیتونست تحمل کنه خب نب ...

اره دقیقا همسر منم میگه هشت سال قبل تو خواستگاری گفتم مارسم کمک داریم به مادرم اون مارو درسخون کرد و...  منم فکرنمیکردم در این حد باشه.  اخه باباش جوونه خیلی.  بگم از شوهر من شاد و سلامت تره شاید باور نکنید خب بره سرکار الان من با بچه چهارساله تو خونه الان روزجمعه تنهام رفت سرکار خدارو خوش نمیاد اون و زنش هرروز خونه بشینن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون بعداینک کارشوازدست دادکمکشم قطع کردمن ک اومدم توزندگیش خدااین کارخوبواوردسرراهش ندیدم دیگ کمک کن ...

بخاطر پاقدمیت بوده دیگه.  باید خودظون بفهمن تو بزور نمیتونی  بفهمونی

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اره دقیقا همسر منم میگه هشت سال قبل تو خواستگاری گفتم مارسم کمک داریم به مادرم اون مارو درسخون کرد و ...

پس شمام این مشکلودارین...اخه این اون موقع نگف کمک میکنم گفت زن گرفتم توزندگی خودمم موندم 

شما شرایط همسرت وخانواده اش رو میدونستی ،میخواستی قبول نکنی .بعد وظیفه شرعی هست دلبخواهی که نیست .

وظیفه شرعی تازمانی ک خودت محتاج نباشی ن اینک مث من ک شب وروزسرگشنه میزارم زمین بجاش برااوناپول بفرسته اینجوردینم گردن اوناسا

😔ینی لشتباع کردم قبولش کردم ترسم ازینه ک بعدابخوابیارشون پیش خودمون

فکر نکنم اینطوری بشه

اما فکرم نکنم با دعوا بتونی جلوش رو بگیری

بهرحال دلش برای اونا هم میسوزه، نمیتونه به حال خودشون ول کنه 

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
پس شمام این مشکلودارین...اخه این اون موقع نگف کمک میکنم گفت زن گرفتم توزندگی خودمم موندم

اینم واضح نگفت منم گفتم پدرش جوونه کار میکنه نفهمیدم سه تا پسر رو برده کرده و خودش با زنش خوش نشینی کنن.  

بخاطر پاقدمیت بوده دیگه. باید خودظون بفهمن تو بزور نمیتونی بفهمونی

نمیدونم اینجاچرایه عده سرجنگ دارن اومدم درددل بجاهم دردی نمک روزخم ادم میپاشن باتوتیستم عزیزم بااون یع عده

😔میدونستم ولی ازوقتی عقدکردیم فک کردم دیگه ساپورتشون نمیکنه واقعنم نمیکرد چون ازخقوقش خبرداشتم ولی ...

قطعا کمکشون میکنه ک کم کم هم از شما سرد میشه و بینتون اختلاف میفته اخرشم میشه طلاق داشتیم تو فامیل این مدلی

ادمی ک از اول کار نکرده الانم نمیکنه متاسفانه

گه گذاری کار میکنه اونم انگاری شاخ غول میشکنه اخه بمن چه کار نکنه کم بخوره من الان افسردگی گرفتم از بس بچم رو تنها نگهداشتم و جایی نرفتیم از الان استرس گرفتم بیدار شد چطوری سرش رو گرم کنم چهارسالشه بخدا جمعه ها رو میفهمه.  باباش سرکار رفته