2777
2789
عنوان

اعصابم خورده یه تایپیک قدیمی داشتم میخوندممممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سلام❤️معمولا میگن وقتی زیاد میخ بزنی گچ سوراخ سوراخ میشه وکیفیت میاد پایین...معمولا کسی هم خون ...

درسته

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

من خودم قبول دارم نباید زیاد میخ زذ اما این خانوم میکف اصلا نزنید چنین چیزی هم میشه مگه

این نه اما سوراخ سوراخ..😅😅

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

🤣🤣🤣🤣🤣باشه شما درست میگی

ایشالا خونه دار بشی ک فشار نخوری بابت خونه داشتن بقیه و اجاره گرفتن

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

الان شما صاحبخونه ای؟ 

اگه نه که هیچی

اگه اره ان شاءالله یه مستاجر اینطوری گیرت بیاد بفهمی دیگران چی میگن

بعضیا شورشو درمیارن، صاحبخونه خونه رو دسته گل تحویل مستاجر میده

مستاجرم (بعضیاشون) قشنگ تر میزنه به خونه و تحویل میده

واسه همین خیلیا دوست ندارن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بعضیا کلا حساسن بابای من خونمون کلا حساسه زیاد میخ بزنیم توگچ

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

خب بیینید منم موافقم نباید سوراخ سوراخ کنن ولی اون میکفت یدونه هم نزنین یعنی چی اخه

شاید خیلییی حساس بوده

همین امثال توی گوسفند باعث این شدن که زندگی امثال ما این باشه گمشو بیرون از تایپیکم

گوسفند خودتی و هفت حدو آبادات بیشعور

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
خدا تومن اجاره میگیرن مستاجر میخ هم نزنه؟موظفه خودش درست کنه

به نظر من این دو تا موضوع با هم مربوط نیست. اینکه اجاره میگیره، و ما بخاطر اجاره ای که میدیم ، خونه اشو میخ بکوبیم، یا مثلا هر تخریب دیگه از عمد انجام بدیم، کار درستی نیست. چرا اگر از وسایل خونه، چیزی خودش خراب بشه، مثل پکیج کار نکنه، یا کولر بسوزه، ربطی به مستاجر نداره. 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا حد امکان نباید زده بشه، مثلا یکس مث ما ک تو خونه خودمون قبلا سر دیوار کلی قاب عکس داشتیم از بچگی تا حالا درستش اینه ک نزنیم چون دیوار خراب میشه، فعلا نزدیم تا خونمون اماده بشه بریم توش. 

درضمن توی صحبت کردن میتونید مودب باشید، حتی اگه نظرتون با بقیه متفاوته. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀