2777
2789
عنوان

دچار بی انگیزگی و ناامیدی شدم و برام خیلی عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 41 پست
بچه هاش نمیبرنش چون بهش گفته بودن مامان بیای اینجا هم مانگهت نمیداریم باید بری سالمندان

خب این یک نمونست این همه پیرهاهستن بچه ههشون دورشونن نمونش مادربزرگ خودم ماشالا ۸تابچه دارن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم یه برنامه متعادل و متنوع برای خودت بریز

یک روزش ورزش

یک روز بابچه هات کاردستی درست کنید یه کار جالب مثل کارای درس علوم کلا بابچه هات وقت بزار خودت بچه بشو

به محیط های مذهبی علاقه داری ؟ من اونجا واقعا حس عالی میگیرم مثلا امام زاده ها یا سفرای زیارتی هر هفته امام زاده میرم

پارک برو پیاده روی کن نفس عمیق بکش

حتما یه روغن گل سرخ بخر و بادام تلخ و بدنتو چرب کن کف پاتو داخل نافتو ابروهاتو و ملاج سرتو تاافکار منفی از بدنت خارج بشه باماساژ

تغذیه سالم انتخاب کن

از ادمایی که اهل غیبتن یامنفی ان دوری کن

سایت گروه تحقیقاتی عباسمنشم خوبه بری بخونی مطالبشو یافایلا رو گوش بدی من عقاید مذهبیشونو تایید نمیکنما فقط مباحث موفقیتشون عالیه 

این تحقیقات علمی با واقعیت اصلی انسان فاصله داره پیشرفت زن کار و درامدش نیست وجود خانواده گرمیه که ت ...

مگه قرار هست همسر و فرزندش تا آخر کنارش باشند اومدیم شوهرش مرد بچه ها رفتند پی زندگی خودشون دز نهایت میبینی چندان تفاوتی نیست بین زن متاهل و مجرد 

منم اینطور شدم حقم دارم سنم بالاست پیشرفت نزاشتن بکنم پیر دخترم خیلییییی تو زندگیم زجر کشیدم داغون ش ...

چرا ب خودت میگی پیر دختر 

این چ خرفی خوشبختی که فقط به ازدواج کردن نیست عزیز دلم.

برو دوباره چیزی که خیلی دوست دارم حرفه ای یاد بگیری 

تا ب درامد برسی.

مزدای الان که مرد نیستن 

مگه قرار هست همسر و فرزندش تا آخر کنارش باشند اومدیم شوهرش مرد بچه ها رفتند پی زندگی خودشون دز نهایت ...

چرا تفاوت زیادی داره بالاخره مادر شده و همسرشم بالاخره حقوقی ارثی ...ولی زندگی رو به شکل طبیعی زندگی کرده لذت برده همسر شده مادر شده