2777
2789
هرکس ی سلیقه داره یکی ترجیح میده دیگران لایک نکنند یا.........قبول نمی کنن مگر اینکه هماهنگ کردن وبم ...

راجع به امضاتون.

شما کامل تحقیق کردین؟

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

نه عزیزم. قبول کردنش هیچ مشکلی نداره 

.. حتی اگر آقا باشه و پیام های ناجور بده، تا وقتی شما جواب ندید، کاری ازش بر نمیاد. اونایی که قبول نمیکنن، مایل نیستن تو چت خصوصی، پیام بذارن یا ارتباط نزدیکتری با بقیه خانونها داشته باشن. دوست دارن آزادانه ، تو تاپیکها کامنت بذارن و بخونن و برن

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل تو بودم تا چندتا کاربر زن که فهمیدم مردن،چندنفر هم میومدن یهو چرت و پرت جنسی میگفتن دیگه هرکسی رو قبول نمیکنم

فقط یادت نره حس بینمون عشق بود....    (م)               

درخواست میدن ولی زبون بسته‌ ها حرف نمیزن ،خخخ

براب حرف زدن خب شاید بهتون درخواست نمیدن مثلا من از طرز فکر کسی خوشم میاد بهش درخواست میدم تا وقتی تاپیک میزنم کاربریش دم دستم باشه تگش کنم

فقط یادت نره حس بینمون عشق بود....    (م)