2777
2789
اگه باعث بشه کالریت بالا بره داره عزیزماینجور که من تو برنامه مانکن(کالری شمار) زدم دو قاشق ازش کالر ...

جو پرک همیناست ک خیلی نازکن و مثل پر هستن ؟ 

میشه بذارم تو آب خام بخورم یا حتما باید بپزم 

..

شیره انگور شربت کن 

شیر و گردو یه عدد یه قاشق عسل خرما و شیر خشک و یه قاشق کره بادوم زمینی این معجون هم خوشمزس هم بسیار مقوی هم تپل میکنه 

صبحانه شیره و ارده 

ژله درست کن بخور

عرق یونجه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جو پرک همیناست ک خیلی نازکن و مثل پر هستن ؟ میشه بذارم تو آب خام بخورم یا حتما باید بپزم

اره عزیزم

فرقی نمیکنه، از طمع هرکدوم بیشتر خوشت میاد همونجور بخور که دلتو نزنه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
مگه طب سنتی چیکار کرد ؟ طب سنتی همینا ک تو عطاری هستن

شرمنده عزیزم مشکلات فرق داره نمیتونم بگم چی گفت شاید به ضرر شما باشه♥️

وای نه عطاریا شیادن به نظرمن

دکتر طب سنتی برو که مطب دارن مریض می بینن

من تو فامیل و همسایه پرسو کردم پیدا کردم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
جو پرک رو چطور میدی بهش ؟ اگه خام بخوریم فقط تو اب بذاریم یعنی نپزیم میشه ؟

من میپزم خامش که بدمزس

میگن با شیر بپزی برا صبحونه خیلی خوبه

من سوپش میکنم 

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
من میپزم خامش که بدمزسمیگن با شیر بپزی برا صبحونه خیلی خوبهمن سوپش میکنم

یعنی شیر و جو قاطی کنم چند دقیقه بذارم رو اجاق ؟ 

شما از همین جو ها ک نازکه مثل پر می‌دین ب دخترتون 

چند قاشق با شیر قاطی میکنین روزی چند بار

..
یعنی شیر و جو قاطی کنم چند دقیقه بذارم رو اجاق ؟ شما از همین جو ها ک نازکه مثل پر می‌دین ب دخترتون چ ...

من تو سوپ میریزم ولی شنیدم باشیر بیشتر چاق میکنه

نمیدونم با شیر چطور میپزم بزن تو نت بخون

اره همین نازکا

من تو سوپ میریزم ولی شنیدم باشیر بیشتر چاق میکنهنمیدونم با شیر چطور میپزم بزن تو نت بخوناره همین ناز ...

ببخشین چند دقیقه جو رو باید گذاشت روی اجاق

..
ببخشین چند دقیقه جو رو باید گذاشت روی اجاق

من دوساعت میزارم قل ریز میزنه چون دخترم دندون نداره

ولی واسه شما فک کنم نیم ساعت کافی باشه اینو باید بپرسی من نمیدونم

طبعت گرمه یا سرد؟؟