2777
2789
عنوان

امشب دوستم بهم گف چاق اشکم دراومد

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 42 پست
دهن بقیه رو که نمیتونیم ببندیم قطعااما میتونیم رو خودمون کار کنیم تا حرفاشونو به هیچ جامون حساب نکنی ...

خیلی سعی میکنم ولی بازم خیلی روم اثر میزارع 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
همه ازم تعریف میکنن دیشب مهمون بودم کلا دختر عمه هام میگفتن ولی این ی نفر نمیدونم چرا خنده خنده منو ...

ادمای حسود تابلو هستن  بذار بترکه خوشحال باش که نمیتونه حسادتشو قایم کنه تو فقط لبخند بزن با ارامش هرچی گفت بگو عه آهان ضایع شه بحث نکن چون فک میکنه کم میاری توضیح نده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شمام بسوزونش و از خودت دفاع کن. یادت باشه عزیزم از خودت دفااااع کن. بگو اتفاقا همسرم اینطوری دوست دا ...

ما خونه خریدیم بعد خونمون خیلی بزرگ نیس ولی منطقش عالیه ولی اونا مستاجرن و تو ی تایم ازدواج کردیم تقریبا  شروع کرد ب خنده حرف زدن که من عاشق خونه های بزرگم خونه کوچیک حالمو بد می‌کنه حاضرم برم خارج از شهر یا پایین خونه بخرم ولی خونه کوچیک زندگی نکنم🙂😑

ادمای حسود تابلو هستن بذار بترکه خوشحال باش که نمیتونه حسادتشو قایم کنه تو فقط لبخند بزن با ارامش ه ...

خودم میدونم کاملا متوجهم از حسادته چون فقط سر این چیزا نیس سر جهیزیه م سر خونه خریدنمون کلا دهنش بازع ولی نمیدونم من لامصب چرا انقد حرف بقیع  روحیم داغون می‌کنه 

خیلی سعی میکنم ولی بازم خیلی روم اثر میزارع

خوشبحالت . حتما نازکتر از گل بهت نگفتن تا حالا که با یه جمله چاق شدی اینقدر اشک ریختی و بهم ریختی. تو هم جواب میدادی مال تو رو ک نخوردم چاق شدم چون شوهرم خوشش میاد

ما خونه خریدیم بعد خونمون خیلی بزرگ نیس ولی منطقش عالیه ولی اونا مستاجرن و تو ی تایم ازدواج کردیم تق ...

عزیزم پس ایشون کلا بنده خدا حسادت میکنن، خیلی مراقب زندگیتون باشین

خوشبحالت . حتما نازکتر از گل بهت نگفتن تا حالا که با یه جمله چاق شدی اینقدر اشک ریختی و بهم ریختی. ت ...

قربونت برم مرسی از حس خوب خیلی حالمو بهتر کردییی

خودم میدونم کاملا متوجهم از حسادته چون فقط سر این چیزا نیس سر جهیزیه م سر خونه خریدنمون کلا دهنش باز ...

منم تقریبا مثل شمام خودخوری میکنم چند روز فحش میدم تو مغزم بهش آخرش میبینم به ضرر خودمه کم کم بهش غلبه میکنم واقعا اون میخواد اعتماد به نفستو بگیره الان کارشو کرده

خوشبحالت . حتما نازکتر از گل بهت نگفتن تا حالا که با یه جمله چاق شدی اینقدر اشک ریختی و بهم ریختی. ت ...

نه بابا کلا حساسم خیلی ب حرف زود دلم می‌شکنه و گریه میکنم تو دعوا با همسرممم زود روحیمو میبازم

منم تقریبا مثل شمام خودخوری میکنم چند روز فحش میدم تو مغزم بهش آخرش میبینم به ضرر خودمه کم کم بهش غل ...

من چون خودم خیلییی هوای دهنمو دارم حتی کوچیک ترین چیزی نمیگم ی نفر حس بد بگیره و فکر میکنم همه مثل خودمن آدمای دل رحم مثل ما همیشه ضربه میخورم

من چون خودم خیلییی هوای دهنمو دارم حتی کوچیک ترین چیزی نمیگم ی نفر حس بد بگیره و فکر میکنم همه مثل خ ...

مثل منی ادمای مثل ما کمن قدر خودتو بدون من تازه با همون حرفای عادی هم غذاب وجدان میگیرم میگم نکنه ناراحت بشه از حرفام نکنه برداشت بد کنه