2777
2789
عنوان

خلط خونی بعد سرفه توروخدا کسی بیداره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 59 پست
خب عزیزم الان نصفه شب کدوم دکتر بازه فردا هم جمعهس دکترای خوب نیستن که

من انقد سرفه میکردم پاییز که میشد

یک دفعه نزدیک زایمانم بود انقد سرفه کردم که خودم گفتم بچه الان کنده میشه

یه بارم جراحی شکم داشتم سرفه ام میگرفت

دکتر گفت دستت بذار رو شکمت و هر چی دلت میخواد سرفه کن

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سل نیسگلوت زخم شدهسل رو کلا بریز دور از ذهنتمنم سرماخوردم سرفه اش موندههمیشه همینطور میشم

شما هم بعد سرفه خلط یا اب دهنت خونی میشه؟؟؟خلط ندارم  سرفه خشکه همیشه بعد سرماخوردگی میمونه شدید هم میشه

سل نیسگلوت زخم شدهسل رو کلا بریز دور از ذهنتمنم سرماخوردم سرفه اش موندههمیشه همینطور میشم

یه خوشحاله همش میگه تو سل داری میگم مریض بودم دکتر رفتم ریه هامو معاینه کرده گفته سالمی یه هفته نشده دکتر بودم گیر داده نه تو سل داری گرفتاری شدم یه همدردی خواستم 

شما هم بعد سرفه خلط یا اب دهنت خونی میشه؟؟؟خلط ندارم سرفه خشکه همیشه بعد سرماخوردگی میمونه شدید هم ...

ته گلوت زخم شده احتمالا

خون که فواره نزده

خلط خونی بده

یه خوشحاله همش میگه تو سل داری میگم مریض بودم دکتر رفتم ریه هامو معاینه کرده گفته سالمی یه هفته نشده ...

هوا این فصل خشکه

فردا امتحان کن هر چی بری بیرون سرمای  هوای خشک باعث میشه بیشتر سرفه کنی

من درمانی سراغ ندارم برا خودمم

دمنوش هم موقتی گلو رو نرم میکنه

من انقد سرفه میکردم پاییز که میشدیک دفعه نزدیک زایمانم بود انقد سرفه کردم که خودم گفتم بچه الان کنده ...

من اونقدر سرفه میکنم کمر درد میگیرم بعد بالا میارم روزی یک بار اینجور میشم باقی سرفه های معمولیه یهو حس میکنم تو گلوم یه چیزیه بعد اونقدر سرفه میزنم‌که نمیتونم نفس بکشم بعد بالا میارم 

یه خوشحاله همش میگه تو سل داری میگم مریض بودم دکتر رفتم ریه هامو معاینه کرده گفته سالمی یه هفته نشده ...

سل ریه رو درگیر میکنه

تنگی نفس هم داری منظورم حس تقلا کردن و درد سینه؟

نمیشه گفت که چیز بدیه حتمامن خودم چند ماهه صبح بیدار میشم خلط خونی دارمبخاطر رفلاکسشما هم ی دکتر برو ...

والا تا حالا اینجور نشده بودم خلط خونی و ... نداشتم دکتر رفتنش خیلی میترسونه اگه برم یه دکتر اونم مثل بعضیا نفهمه چیه چکار کنم 

سل ریه رو درگیر میکنهتنگی نفس هم داری منظورم حس تقلا کردن و درد سینه؟

نه اونجوری نیست بیشتر شبیه تنگی نفس عصبیه درد سینه نداشتم الان بعد سرفه پیدا کردم گاهی هم ندارم خوبم 

هوا این فصل خشکهفردا امتحان کن هر چی بری بیرون سرمای هوای خشک باعث میشه بیشتر سرفه کنیمن درمانی سرا ...

اره امروز خیلی بیرون بودم گلوم خشک میشه همش تو اوج مریضیمم خیلی خشک میشد گلوم امروز بیرون بود باد سر میزد بیشتر سرفه میکردم