2777
2789
عنوان

بخدا دوست دارم بعضیاتونو کتک‌ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو میگی قوی بودن من مبگم بروز ندادن حتی وقتی ی هو ی چیزی میوفته زمین صدای بلندی داره همه ی آدما شوکه ...

عزیزم قوی بودن رو با درونگرا بودن اشتباه نگیر

اینکه تو‌دلت تلنبار کنی قوی نیستی

قوی کسیه که غصه رو‌ تو‌دلشم نذاره

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

عزیزم من میگم بی خیال باشه نه اینکه تو دلش بذارهمیگم هر حرفی ارزش ناراحتی نداره

خب اگ ناراحت بشه باید جواب اون طرف بده تا فک نکنه اون خنگه میدونی اسی جان بهتره به جای اینکه فراموش کنه اون ادمی که اونو اذیت کرده رو ادب کنه این بهتره ولی برای چیزای الکی ادم نباید ناراحت بشه واقعا درسته 👌

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️                        درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز 🤝🙏

خب اگ ناراحت بشه باید جواب اون طرف بده تا فک نکنه اون خنگه میدونی اسی جان بهتره به جای اینکه فراموش ...

گلم دقیقا میگم‌جواب بده کار خودشو بکنه بی محلی کنه 

ولی تو دلش نذاره

نمیگم سکوت کنه

میگممم ناراحت نشه

شده طرفو بکشه ولی ناراحت نشه🤣 والا

عزیزم قوی بودن رو با درونگرا بودن اشتباه نگیراینکه تو‌دلت تلنبار کنی قوی نیستیقوی کسیه که غصه رو‌ تو ...

اتفاقا درونگرا هم نیستم!

کیه ک غصه رو تو دلش نذاره؟

واکنش هر آدمی در مقابل ناخوشایندی هاش ناراحت شدنه!

حالا دو ساعت باشه یا دو دقیقه وقتی بروز نمیدی جمع میشه 

تو یادت نمیاد چی شده چون بعد دو دقیقه دیگه مهم نبوده یا حتی بعد ۲۰ ثانیه ولی اون فشار ک وارد شده حتی برای ۲ ثانیه تو وجود توتاثیرش رو میذاره

گلم دقیقا میگم‌جواب بده کار خودشو بکنه بی محلی کنه ولی تو دلش نذارهنمیگم سکوت کنهمیگممم ناراحت نشهشد ...

اره بکشه باز بهتره 🤔😅

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️                        درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز 🤝🙏

تو میگی قوی بودن من مبگم بروز ندادن حتی وقتی ی هو ی چیزی میوفته زمین صدای بلندی داره همه ی آدما شوکه ...

گریه کنه ضجه بزنه خودشو بزنه ولی .. ولی فقط پیش خودش و خدای خودش 

به نظر من هیچ کس نباید ضعف و عجز و ناتوانی آدمو ببینه تاکید می کنم هیچ کس

اتفاقا درونگرا هم نیستم!کیه ک غصه رو تو دلش نذاره؟واکنش هر آدمی در مقابل ناخوشایندی هاش ناراحت شدنه! ...

من یه زمانی هی غصه میکاشتم تو دلم

دیدم دارم داغون میشم

پوستم خراب شده

موهام از بین رفته

اعصابم گند شده

گفتم مردم دنیا همه‌ جهنم خودمو عشقه

بخدا اونقدررر  حرفا میشنوما ولی خودمو‌ سر کردم یا جواب میدم یا عملی میسوزونمشون یا اونقدررر بی اهمیتن که اصلا محل نمیدم

گریه کنه ضجه بزنه خودشو بزنه ولی .. ولی فقط پیش خودش و خدای خودش به نظر من هیچ کس نباید ضعف و عجز و ...

آفرین

منم عقیدم همینه

گریتو‌ نذار هیچ کس ببینه