2777
2789
عنوان

انتظاری که دارم ازش 😕😕

181 بازدید | 20 پست

منو پارتنرم چند ساله باهمیم

من اولاش هیچی نمیگفتم مثلا بگیره ، یا مثلا خودش یچیزی میگیرفت من اصلا هیچ‌نظری نمیدادم جتی برا یه بستنی مثلا

حالا فهمیدم چقد روند اشتباهی بود

تصمیم گرفتم ازش بخوام ، البته چیزای کوچیک ، ک بعدا هم یاد‌بگیره خرج کنه

مثلا دیروز رفته بود یه مغازه ، گفتم‌ عع رفتی فلان‌وسیله بخری برا منم بخر گف حالا باشه بعدا فعلن‌ بخرم اینو‌ کار‌دارم

با خودم‌گفتم مثلا فردا زنگ‌بزنم‌بهش بگم‌برو فلان‌وسیله رو بخر‌ برام احتیاج‌دارم بگم‌که هزینش زیاد نیس ‌ ۱۰۰ تومن هست

بنظرتون بگم یا زشته و نگم؟؟؟

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم 

وقتی رفتی وارد رابطه شده که ازدواج نیست باید بپذیریم مثل همسر برای شما از نظر مالی ارزش نمی‌ذاره معمولا . 

اما برای حل این موضوع ؛ هروقت نظری ازت می‌پرسه بگو با جزییات بگو اتفاقا مثلا حتی برای یه فلافل ؛ بگو سه قرصه بگیر سس رو زیاد بزن گوجشو کم بذار نوشابه مشکی پپسی بگیر 

خودت به خودت ارزش بدی اونم اینکارو می‌کنه

ببین عزیزم وقتی رفتی وارد رابطه شده که ازدواج نیست باید بپذیریم مثل همسر برای شما از نظر مالی ارزش ن ...

ولی قراره به ازدواج ختم بشه خب

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

ببین عزیزم وقتی رفتی وارد رابطه شده که ازدواج نیست باید بپذیریم مثل همسر برای شما از نظر مالی ارزش ن ...

درسته حرفت

پس ینی اینو بهش نگم 

بزارم وقتی میریم بیرون میره خوراکی بگیره اونجا‌میتونم چیزای مختلفی بخکام

اره بگو چرا زشت باشه الان اون یاد گرفته هیچی برات نگیرهچرا جدیش نمیکنید رابطه اتون رو؟

نمیخام بابا زوده

البته اون خیلی عجله داره من‌نه

اول بگو اون ساعتو بخر وگرنه قیامت بپا میکنم😂😂♥️

۶ تا ساعت دخیره کردم‌پول بیاد دستم‌بخرم😂😂

درسته حرفتپس ینی اینو بهش نگم بزارم وقتی میریم بیرون میره خوراکی بگیره اونجا‌میتونم چیزای مختلفی بخک ...

چون این مدت اینطوری نبودی اگر یهو بری سمت خواستن جالب نیست...

از همین نظر خواهی ها شروع کن 

کم کم بگو فلان چیز رو لازم دارم 

چقدر امروز هوس آلوچه کردم 

چقدر دلم پیتزامیخواد با کلی نوشابه و...

یواش یواش 

میدونم باو

خودش بیشعوره

خب بخره😂😂😂

امروز میخواستم‌یه چیزی بخرم ، پولش ۳ تومت بود

بعد گفتم وای چجوری بخرم خیلی زیاده

یهد گفت حالا چقد میشه بگو ببینم

گفتم‌۳ تومن😂😂😂میگفت ببخشید نمیشناسمت

البته یه چیزی بگم ،خدایی حقکقش خیلی کمه حیلی