2777
2789
عنوان

ازسرشب کارم شده گریه توروخدا راحت دل نشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 96 پست

عزیزم اول که قدم نو رسیده مبارک 

دوم انگشترت مبارک باشه 

سوم استوری این چیزا حالا تو بگو طلای ۲۰۰ میلیونی یا هر چی به نظر من البته البته البته نظر منه شما میتونی قبول نکنی به نظرم خیلی چیپه 

شما همسرت کنارته 

بغلش کن تشکر کن 

وقتی پست کردی اجازه فضولی دادی به بقیه

چهارم  و مهمترین گزینه من بودم به دختر عمم میگفتم ریدم دهن تو و هر کسی این حرفا رو میزنه گوه خوریش نمونده بهتون

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

خوشی هاتون رو بزارید تو حریم زندگی خودتون بمونه تا  

اینطور مسائل پیش نیاد 

حالا که اتفاق افتاد دیگه بهش فکر نکن 

زندگی کن 

نزار حرفهای بی اهمیت آرامشت رو بهم بریزه

من هم بیمارستان خصوصی سزارین کردم 

همسرم خواست طلا بگیره 

بهش گفتم نمیخوام 

بعد زایمان ازم می‌پرسیدن هدیه چی داد؟

راحت میگفتم هیچی و اصلا هم خجالت نمیشدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احساس کوچیک بودن کردم .انگارکم اوردم جلوش

مسابقه بود مگه؟

چه کمی آوردی؟ 

چرا انقد به آدما رو میدی که دختر عمت بیاد پیام بده به تو که اهای فلانی آبروی منو جلوی خواهرشوهرم بردی!!!!!

یعنی چقد آدم رو داشته باشه اینو بگه؟ ما والا بلا به خواهر برادر و دوست نزدیکمون نمیگیم فلانی من استوریتو دوست نداشتم

چه برسه بگیم اصن چرا گذاشتی سوال جواب کنیم طرفو

هر کی هر اعتقادی داره واسه هودش داره، من دوس ندارم استوری کنم، فلانی دوس داره

غلط کردنش که به من نیومده فلانی چی میذاره و نمیذاره که برم سوال جوابش کنم و توهین کنم بهش!

اینه که میگم ساده ای

پاشونو خیلی درازتر از گلیمشون میکنن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چرا اخهههه دیوونه شدی؟شوهر من سر پسرم یه دسته گل هم نیاورد واسم!

نمیدونم وقتی این حرفاروزد انگار شکستم .اخه اوناپولدارن راست میگه خیلی طلا داره ‌انگشتر من دربرابر طلاهاش هیچی نیست .من و مضحکه کرد 

احساس کوچیک بودن کردم .انگارکم اوردم جلوش

وااااا 

البته من همچین استوری نمیزارم ولی خب شما میگی تو خانواده همه میزارن و ...

من بودم به طرف میگفتم زندگی من به خودم مربوطه و قطعا ربطی به شما نداره که بخوای خورد بشی و ... 

ضمن اینکه قیمت مهم نیست مهم اینه همسرم هر چقدر در توانش بود همه رو کامل برای من هزینه کرده 

مثلا یکی شاید تو حسابش ۱۰۰ تومن داره و ۲۰ تومن هدیه میخره ولی یکی تو حسابش ۱۵ تومن داره و ۱۲ تومن هدیه میخره و قطعا دومی با ارزش تره 

خیلیم اشتباه کردی با حرف بقیه استوریتو پاک کردی و اینطوری بهشون فهموندی چقدر مهمه حرفشون برات

نباید پاک میکردی که ضعف نشون بدی....

یه مورد بگم که احساس کم اوردن نکنی؟؟ من ۱۴ساله مزدوجم،تواین ۱۴سال شوهرم نیم گرم طلا هم برام نخریده‌ .حتی سره زایمان ۳قلوهام. پس کم ندون کار شوهرتو عزیزم💙💙💙

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

دلم‌نمیخواد دلت بیشتر بشکنه

تولد پسرتو‌بت تبریک میگم خوش قدم باشه

ولی من از روزیکه ازدواج کردم تا ب الان هیییچوقت حتی ب ذهنم خطور نکرد هیچکدوم از کادوهای شوهرمو استوری کنم

چون بنظرم اصلا لِوِل شخصیتی منو میاره پایین

و من واقعا دوسندارم عشق بین منو شوهرم

و‌خوشی هامونو کسی بفهمه

و بین‌خودمون ب شکل ی راز نگه میداریم و ازش مراقبت میکنیم

همینکه دلت خوش شده و‌حالت خوب شده‌ خدارو شکر کن

و از ته دل ازش میخوام برات هزار برابر کنه

ولی دقیقا اینکه بقیه ببینن چی عایدت میشه؟

جدی چی میشه؟

اصلا چرا بقیه ببینن

مگه مهم تو و‌همسرت نیستین؟

بابا ی دستگاه خونه تو لس آنجلسم براتون خریدن استوری نکنین

نمیدونم وقتی این حرفاروزد انگار شکستم .اخه اوناپولدارن راست میگه خیلی طلا داره ‌انگشتر من دربرابر طل ...

غلط کرد با اون شخصیت خرابش

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
عزیزم کار خواهر شوهرت درست نبوده ولی منم اصلا این آدمایی که عکس غذا و کادو اینا و میزارن تشکر میکنن ...

من اصلا عکس غدا و کادونمیزارم .باراول بود اونم چون همسرم بااینکه دستش خالی بودخرید .گذاشتم که بگم چقدرخوشحالم کرده .اون لحظه حس خوبی داشتم و دلم خواست اینجوری بهش بگم